Ma spavam ja i vise nego dovoljno , ali kad se zadesi da se ispise sve i svasta dok Ricma i ja nismo na forumu, e tad je problem
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by 61563 View PostJedno je sigurno Wolf je covek koji malo spava.....sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Meni kad tako neko dodje, ja obicno iskuliram sva ta mesta, pa ih vodim kod mileta na pljeskavicu, na toceni hoegaarden u corbu, na kabinet u london, sendvic sa govedjom kod bucka, pa na zajecarac u sinerman, valjevsko u fat cat na gardosu, itd itd. U sustini vodim ih da piju i jedu al se prodju usput neke popularnije lokacije kojih se oni sutradan ne secajuOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMaric ga je izradio .... Radi covek i njegove smene. Koliko mu dugujes radnih sati Ricma??? Smes li da priznas!
Comment
-
Ja taman da mu napisem - alli preduhitri me kronos...
Sta ce Gangaric rob kada mu je jezik brzi od pameti.
Jao crni Gangaricu ....
Jao Gangaro Sivi Ticu!!!
Jao kako cemo gledati preko satelita Arsenal!?!?!?!?
Jao jadni mi bez tebe !!!! ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostDaj ba skinite Gangaricu ban, ono je preglupo. Veceras je tekma.
Ne, on je morao najebat jer je 20 njih prije njega uradilo istu stvar ko i on, lol.
Ban stoji, 24hhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
A banovi se sve u 16 komentarišu..Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Evo, Aki, jos jedan dan vise odmora za tebe, kad vec zelis.
Nemojte obracati paznju na moj potpisDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Bez komentarisanja banova, kukanja i "Nikola Kojo iz Andjela 2" fazona. Sve sto vam nije jasno UVEK, ali UVEK pitajte nekog od admina ili moderatora preko PP.Last edited by Mr. Wolf; 14-09-17, 14:16.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Forum trenutno:
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment