Originally posted by Ivan_pg
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
-
Originally posted by Ves View PostPa to. Ako ti je 30 godina meso bilo dio svakog obroka ili si ga jeo bar 4-5 puta sedmično, sad lijepo probaš jedno 2 decenije mesa bez. Ne treba biti isključiv.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostDve decenije Nisam isključiv što se tiče hrane, sve što se jede sam probao, nešto se zadrži u jelovniku a većina odpadne. Ako ti je meso prijalo 30 godina i prija ti i dalje (a uz to nemaš zdravstvenih problema radi konzumiranja istog) koji bi trebao biti tazlog da ga se ostaviš." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostSad bi ti moja Taca rekla "Kako možeš da jedeš nerođeno pile sram te bilo"
Originally posted by miloolja View PostVolim meso...ali isto tako mogu bez njega...i te kako ukusno kuvam i bez mesa..recimo juce..gulas sa sumskim piletom...pfffffff
tt sa A5 u inat Mi6
Nerealan, nema na čemu i drugi, treći putŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ljudi prave greske oko prehrane i misle da ce njima odgovarati prehrana koja odgovara drugima. Sve odlicno, vegani, bla bla bla, sta me briga radi sta hoces, al ne treba da se meni namece sta treba da jedem.
Ima ljudi koji zive 100 godina, imaju tako bezveze ishranu, a onda drugi, vegan, jede sve zdravo, pazi sve, umre s 60. Svakome drugacije odgovara.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Pre nekog vremena sam jeo komorač, svidilo mi se i od tad bar jednom mesečno napravim juhicu, preporuka - nije komplikovano, ukus me podseća na onu od gljiva.
https://www.coolinarika.com/recept/k...a-od-komoraca/
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostLjudi prave greske oko prehrane i misle da ce njima odgovarati prehrana koja odgovara drugima. Sve odlicno, vegani, bla bla bla, sta me briga radi sta hoces, al ne treba da se meni namece sta treba da jedem.
Ima ljudi koji zive 100 godina, imaju tako bezveze ishranu, a onda drugi, vegan, jede sve zdravo, pazi sve, umre s 60. Svakome drugacije odgovara.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View Post
Šta bi tek na ovo rekla? [emoji3]
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDa hoces da te pozovem sledeci put na rucak?
tt sa A5 u inat Mi6Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA ko je Taca?
tt sa A5 u inat Mi6Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Po imenu (nadimku pretpostavljam)..jok...po cuvenju...da.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment