Ja jedem samo zivo meso, kao Dikaprio u The Revenantu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Marija81 View Post
Tako nekako je i kod mene...naravno prekršim jednom do dva puta godišnje /sarma/ nanu li joj...
Nisi ti onda nikakva vegetarijanka. Ti si samo zenska koja se lozi da bude vegetarijankasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Samuraj View PostTi Marija izgledas kao da imas 29 godina max. Nikada ne bi rekao da si u tridesetim.
Originally posted by Sandugp View PostPrekrsis?
Nisi ti onda nikakva vegetarijanka. Ti si samo zenska koja se lozi da bude vegetarijanka
Originally posted by Победа View PostЗбог твоје слабости, умре једна животиња, запитај се и о томеŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostJao baš ti hvala. Šta te navelo na to - brkovi?
Priznajem sve, šta god da kažešsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostHvala Maro, meni izgledas kao da imas 20 godina (priznaj sada i to) Ali ne verujem da je to zbog nacina ishraneŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostTako nekako je i kod mene...naravno prekršim jednom do dva puta godišnje /sarma/ nanu li joj...
A ako ikada ponovo počnem jesti meso, to će biti jedino cijela životinja sa ražnja! Ništa prerade, ništa konzervansi, plastika i ostala sranja. Mada, ne vidim potrebu za tim. Mnogo je bolje i ukusnije ovako.
edit: Sarma je uvijek izazov, priznajem. Al imaš varijante bez mesa, znaju biti jako ukusne, da ne kažem iste." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostJa sam isključiv. Uzmem samo ponekad one haribo medvjediće da me ljudi ne mogu nazivati vegetarijancem. Kao što rekoh ranije, prezirem identitete.
A ako ikada ponovo počnem jesti meso, to će biti jedino cijela životinja sa ražnja! Ništa prerade, ništa konzervansi, plastika i ostala sranja. Mada, ne vidim potrebu za tim. Mnogo je bolje i ukusnije ovako.
edit: Sarma je uvijek izazov, priznajem. Al imaš varijante bez mesa, znaju biti jako ukusne, da ne kažem iste.
Comment
Comment