A kad ces stvarno?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Tarantula View PostKo daje imena ovim uraganima?
Za vreme II sv. rata americki vojnici davali su zenska imena olujama na Pacifiku, jer su im navodno zene nedostajale..a onda se to 70tih god promenilo pa se od tada dodeljuju i muska.
Postoje liste imena koja se rotiraju, ne znam na koliko 5-6 godina, izuzev onih razarajucih uragana....oni se brisu zauvek, kao sto su recimo bili Katrina i Metju.
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kada se uragan bude nazvao Dulence onda ću znati da je pravi razarač ovako ovo su sve dečija imena Hoze,Irma,Jovana bla bla
Šalu na stranu gledao sam veličinu ovog i prošlog koji je bio istog stepena brate mili ovaj je veći jedno 10 puta Neki pričaju kako globalno zagrevanje utiče i na veličine uragana mada kontam da je ovo neki ciklus tojest da se ovakvi dešavaju svakih nekoliko stotina godina.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Zvace se Dulence tek kada bude neki teski razarac, koji ce sravniti celu obalu
Btw ima li jos neki Dusan ovde na forumu sem tebe i mene Gangaricu? Brajkoni se zove Dusko, to znam - ali on ne ulazi u ekipu - ipak to nije to. Mozda neko od ovih novih sto su stigli sa B92?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Lord Gangarić View PostKada se uragan bude nazvao Dulence onda ću znati da je pravi razarač ovako ovo su sve dečija imena Hoze,Irma,Jovana bla bla
Šalu na stranu gledao sam veličinu ovog i prošlog koji je bio istog stepena brate mili ovaj je veći jedno 10 puta Neki pričaju kako globalno zagrevanje utiče i na veličine uragana mada kontam da je ovo neki ciklus tojest da se ovakvi dešavaju svakih nekoliko stotina godina.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Imam na skajpu jednog Dušana sećam se da je jedan od tripletara samo ne mogu da se setim ko tačno. Dušan je ime rezervisano samo za gospodu i razaračeLast edited by Lord Gangarić; 10-09-17, 11:10.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostMa nema nikakve veze sa glob zagrijavanjem, jer Ameriku nije spicio ozbiljan uragan vec 12 godina, sto je bila anomalija samo od sebe.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostZvace se Dulence tek kada bude neki teski razarac, koji ce sravniti celu obalu
Btw ima li jos neki Dusan ovde na forumu sem tebe i mene Gangaricu? Brajkoni se zove Dusko, to znam - ali on ne ulazi u ekipu - ipak to nije to. Mozda neko od ovih novih sto su stigli sa B92?
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostBio je na forumu jedan Dušan ali odavno ne dolazi, bio je sa Bojanom i društvom kada je Roger bio u Novom Sadu na Davis Cup meču..Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment