Originally posted by p4p1
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pričaonica
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
-
Originally posted by bice View PostHvala papisa puno. Ja isto treba da konkurisem za bibo, ali meni drugar rekao da nisu teski ovi testovi, mada ne bih rekao bas. Videcu da se spremim jos malo pa da probam da konkurisem, meni kao studentu dosta mi i 5 sati dnevno da im drzim.
Pa i nisu, po meni ti je pametnije da se više spremaš za učiteljski deo, kako ćeš objašnjavati stvari itd. I bitno je da imaš pozitivan stav, nasmejan da budeš i tako to.. ako se dobro sećam to im čak i piše negde
Comment
-
Moj zet je na primer odlican se engleskim i pao je uciteljski deo, kaze zbunio se nesto, lai se posle zaposlio u winwinu pa nije pokusavao vise.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Gric
Ajde dosla ti tetka..ona je valjda bitna, ne keks
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
A da mu je donela Toblerone ne bi se hvalioŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
A one evrice nije slikao
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ne mora baš toblerone, ali 'jadro' bi bio taman.
Prošli pit donjela 'praline' (nema goreg slatkiša).
E neću ga odit kod nje, bez kad umre.
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA one evrice nije slikao
tt sa A5 u inat Mi6
I bre Bane ....
Last edited by Marija81; 09-09-17, 17:12.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA one evrice nije slikao
tt sa A5 u inat Mi6
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
-
Ako te nije pitala "kad ćeš da se ženiš", kao da nije ni bilaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Nerealan View PostAko te nije pitala "kad ćeš da se ženiš", kao da nije ni bila"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Radio danas, tako da je nijesam vidio.
"kad ćeš da se ženiš" to je neizbježno na svako porodično okupljanje.
Ne shvata tetka da je Bane bio i ostao 'player' kad su žene u pitanju.
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment