Announcement
Collapse
No announcement yet.
Copa Liberatadores/Sudamericana
Collapse
X
-
Gleda neko? Bas dobar mec, prijatno me iznenadio Gremio kako je odmah poceo s visokim presingom i generalno im nije padalo na pamet da se brane. Definitivno su bolji tim do sada, iako bih voleo da bude neke drame, ne izgleda to realno trenutno
Proseta se covek kao na treningu jbt.. Mirise na blamazu
Comment
-
Boka-River odloženo.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
UŽIVO: Haos na Monumentalu, napadnuti igrači Boke...
http://www.mozzartsport.com/fudbal/v...pitanja/312486Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ehh oni su sad kao pod stresom,igrajte pickice.
Izvinjavam se svim navijacima Boke ali toliko sam ispizdio od toga meca,samo izbacaju neke statuse o tome,Boka ovo,Boka ono a ne znaju 2 igraca da nabroje.Ja necu ni gledat to samo se nadam da ce River pobjedit da ucute vise.
A i Plata je ispala bila prije 5 6 godina u drugu ligu,ako osvoje bice to lijepa sportska prica.Last edited by E1_PG; 24-11-18, 22:45.
Comment
-
Uuu a ti si mi silan navijac Rivera
Odlozeno za nedelju u 21h.
Ratno stanje tamo, ono kad strast zacas predje u ludilo
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment