Announcement
Collapse
No announcement yet.
FORMULA 1 GRAN PREMIO DE MÉXICO 2016
Collapse
X
-
Originally posted by Nikoletina View PostNe, ovdje će vjerovatno Ferrari biti u prednosti zbog snažnije pogonske jedinice u odnosu na Red BullUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Izgleda oba Ferarijeva bolida imala problema sa motorom. Moguce i pomeranje na startu.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Odlican tempo Ferarija, brzi su od svih na stazi, a postoje odlicne sanse da Fetel zavrsi na podijumu.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Evo kazne za Verstapena +5 sec, i treba. Znaci retko odvratan decko, pre svega istripovan da je "zvezda". Po meni odlicna strategija Ferarija sto se tice Fetela.Dreams are coming true.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostDobio je kaznu Max 5 sec očekivano, biće peti. Ali kakav plačljivko je VettelDreams are coming true.
Comment
Comment