Madrid, čestitke na dobroj borbi. Ne računajući rizik utakmice koje si morao na kraju da odigraš, bio je baš neizvestan duel. Vidimo se sledeće sezone(ako Bastia ne poludi do tad)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Sport Klub League 2016-2017
Collapse
X
-
Takodje srecno svima i neka najbolji pobedi. Bastia koliko se ja secam potpisao si trogodisnji ugovor na pocetku haha sezone.Last edited by colchonero; 29-04-17, 13:37.
Comment
-
Bastia, uskoro ti saljem tipove.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Pobeda, sta si tipovao?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Dobro je Jedva sam preziveo Cestitam ti na odlicnom dvobojuOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pošto ste obojica igrali na Utah i postavili svoje tipove ovdje tako da ih do pola 10 ne možete mjenjati, Mare ide dalje. Dobra borba momci
Originally posted by ПобедаБостон 1
Јута 2Originally posted by MareLFCWashington, Utah
Originally posted by RossoneroBostonOriginally posted by biceBoston Celtics - Washington Wizards 1Originally posted by z0LaBoston Celtics - Washington Wizards 1
Comment
-
Originally posted by Победа View PostЧеститам на пролазу
Него ми реци, је л' си типовао на Јуту јер си очекивао да ћу ја исто?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment