Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP - Roger Federer

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Seoski, je l ti se javlja nesto za sutra?

uvek Sony, nikad Shaomi using Tapatalk
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Verujem da ce Fed osvojiti. E sad, kakav Cilic i Fed ce izaci na teren, videcemo, bice definitivno igra zivaca (psihe). Mislim da Fed u najgorem slucaju ide u 5ti set i dobija 3:2, u najboljem 3:0. Ali nece biti lako, bar gledajuci kako je Cilic do sada igrao. Ali sam ubedjen da je Fed psihici na dobrom mestu i da to najbitnije.

Najrealniji rezultat u mojoj glavi je 3:1 za Feda. Vise sam nestrpljiv da pocne mec nego sto sam u nekoj nervozi, al cu biti sutra, bar dok ne vidim kako ce otvoriti mec, ako otvori kao juce, skroz opusteno, bice mi odmah lakse.

Ti Bojana?

Inace, interesuje me, da li uzmes kuce da ga mazis i da te smiruje dok gledas Feda ili bezi od tebe ako se deres ili vristis od srece ?

Comment

• Opusteno, ima covek 18 komada, nije za o glavu

Comment

• Idemo po 21:0
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ja imam neki osecaj da ce biti lakse nego protiv Berdiha, tako mi se javlja

Inace, Pako je u dvoristu stalno, zabranjeno mu je da ulazi u kucu, tako da ne mozemo da gledamo zajedno tenis a zimus kad sam gledala AO, izgleda da sam se toliko prodrala kad je osvojio, da je i on poceo da laje, skroz se uzmerio bio [emoji3]

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Tignor tipuje na Čilića, a ja na Federera, pa da vidimo ko je u pravu.
              Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Fedrer je na jednoj nozi prosle godine dobio mozda i najboljeg Cilkana kojeg sam ja gledao ikad, sutra glat 3:0 treba da ide, a ja cu prezadovoljan bit samo nek podigne pehar.

Imao je odlicnu pripremu za ritern protiv Raonica i Berdycha, laganice udri samo po BH i ne daj mu da udje u udaracki ritam i to ce bit brzo rijeseno.
                sigpic

Comment

• Cilic nije igrao protiv top 15 igraca na turniru, tako da i ja mislim da je u losijoj formi nego prosle godine.
                  Uvek moze da se pojavi Cilic mod uso 2014., ali nadam se da nece...

sigpic

with experience.

Comment

• hahahahahh pako da javi svima u okruzenju da je Fed osvojio.

Sto mu je zabranjeno da ulazi u kucu?

Comment

• Cestitam!!!!!

Comment

• Hvala!

-------------

Je l pocinje lozenje na 20. ili cemo da stanemo? Ja stajem.
                        Dayman (a-a-ah...)
                        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                        Champion of the sun (a-a-ah...)
                        You're a master of karate and friendship
                        For everyone

Comment

• Idemo do 25
                          sigpic

Comment

• 20 je vec uknjizen

Margaret Court 24
                            Serena Williams 23
                            Steffi Graf 22
                            Roger Federer 20
                            Helen Wills Moody 19

Comment

• Šta reći...ja nemam pojma...da mi je neko pričao...ma daj opet izlizana priča, jednostavno uzivajte svi kao što ja uživam...19 velikih GS-ova.

Idemo dalje i eto tako

PS:Ljubo je gigant iz Banjaluke, bez njega nista od ovoga ne bi bilo...hvala ti veliko majstore
                              sigpic
                              http://www.youtube.com/watch?v=pMJ0-1GGf5k

Comment

• Ma uzivajte dok traje Kakvih 20. titula. On ima 36. godina, pa ovo je ravno cudu. Popravio je jedan udarac koji mu donosi neku novu dimenziju u igri, ali nije odjednom posatao 10 godina mladji

Comment

Working...
                                X