Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tehnicki problemi i pitanja
Collapse
X
-
Sutra nam dolazi admin...i ocekujemo da kontaktira podrsku tt o ovom problemu.
Jel tako admine?
tt sa A5 u inat Mi6sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kakve veze ima ovo sa tehnickiim problemima?
Drugo, jel si ti nesto ostecen?
Jel on sam ne ume da pita i to preko pp??
tt sa A5 u inat Mi6Last edited by miloolja; 20-08-17, 19:53.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKakve veze ima ovo sa tehnickiim problemima?
Drugo, jel si ti nesto ostecen?
Jel on sam ne ume da pita i to preko pp??
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Ne znas da li bi vredelo ili ne..nisi probao. Svaki konflikt moze da se resi...problem je sto to gen ne zelimo ili ne umemo..kako god.
E Rosso...
Comment
-
Rosso, slazem se sa tobom da je kazna neprimerena, ali nije to ni prvi ni poslednji put da nešto lično presudi o kazni. Sa ovakvim tvojim pisanjem jaz izmedju administracije i ostalih članova moze samo da se produbi, kontraproduktivno je. Iz dana u dan je sve zatrovaniji forum, mora neki kompromis da se nadje(premda mrzim kompromise)Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment