Meni i dalje neće da zapamti logovanje nego moram da kucam šifru svaki put , preko google chroma sam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tehnicki problemi i pitanja
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostJeste li uzeli Benetonove granule?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Pa tt ne radi, to smo valjda svi konstatovali bar po jednom
Vladan je napisao od ponedeljkaLast edited by miloolja; 20-05-17, 23:48.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ne pratim ovu temu, ali vjerujem da nijesam jedini koji na mobilnom telefonu pratio forum preko browsera i opcije "mobile style". Otkako je krajem januara forum "pukao", ja ne mogu ući na neku temu normalno, odnosno ne mogu odabrati željenu stranicu, a čak ni ne znam koju stranicu gledam (forum mi onako ofrlje otvori) niti mogu ići naprijed nazad. Nijesam htio da prijavljujem jer sam očekivao da je to već prijavljeno i da će se riješiti, te sam prešao na tapatalk i navikao se, ali prođe 4 mjeseca a stvar je ostala ista.
Postoji još jedan problem, ali on je manji. Krajem januara sam promijenio potpis, ali kako je forum pukao vratio mi se stari (nedopunjeni) potpis koji ne mogu promijeniti, tj dopuniti. To već nema veze sa mobilnim forumom jer sam probao preko pc-a, tapatalka, sve živo, ali uzalud.Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
-
Za potpis će moći da ti se sredi samo mi pošalji na pp tačno šta želiš da ti stoji u potpisu (izgled, boja fonta, centar, ako treba...fotka), a za ovo prvo, pa izađi iz mobile stylea, probaj tako. Meni je klasičan izgled preko browsera i radi normalno, pošto tt.. jelte...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Meni jedino sto ne pmati to je logovanje, iako cekiram ono cudo.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Meni se vratili alati za pisanje.
Ostao je problem moranja ulogovanja kad ulazim na forum.
A i potpis ne mogu da promijenim, ali na to sam se vec naviko.
Tako da je ova situacija podnošljiva.
"I love to speak with Leonard
He’s a sportsman and a shepherd
He’s a lazy bastard
Living in a suit ."
Leonard Cohen
Comment
Comment