Hahahah,bitno je da ti sada sve radi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tehnicki problemi i pitanja
Collapse
X
-
Ni meni oduvek TT nije radio kako treba sa ovim forumom, uvek me vraca nekoliko strana unazad kad god udjem u neku temu. Za notifikacije ne znam, to mi je sve pogaseno jer me ne interesuje.
Inace preferiram TT, jedino je smor kad pocnete da embeddujete twittove pa ne mogu da ih vidim bez ulaska u browser.
Comment
-
Do prelaska na onaj sada već čuveni novi forum, stalno sam ispod tvita postavljala i link ka njemu... pa onda prešli tamo gde tt nije radio, pa dugo nije radio.. i odvikla se što je totalno bzvz, mada me i nervira me što niko drugi ne postavlja te linkove.
Inače ovo vraćanje unazad i po nekoliko strana, pogotovu kada je neka live tema i kada se ispiše boga oca... bemsisleno skroz. Dignem ruke i izađem. Ne vredi drugačije, jer mi to baš mnogo smeta.Last edited by miloolja; 20-03-17, 15:50.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJa sam do prelaska na onaj sada već čuveni novi forum, stalno ispod tvita postavljala i link ka njemu... pa onda prešli tamo gde tt nije radio, pa dugo nije radio.. i odvikla se što je totalno bzvz, mada me i nervira me što niko drugi ne postavlja te linkove.
Inače ovo vraćanje unazad i po nekoliko strana, pogotovu kada je neka live tema i kada se ispiše boga oca... bemsisleno skroz. Dignem ruke i izađem. Ne vredi drugačije, jer mi to baš mnogo smeta.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Tapatalk ne radi kako treba i to nije normalno da to tako priihvatamo. Neću ga koristiti i zdravo.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Sta se desava sa forumom preko browsera?
tapatalksigpic
Comment
-
Ja sam preko telefona i def nesto nije u redu, cudan izgled i fali mnogo toga. Nesto mi ne uspeva da slikam za sada, dok tt radi.
tapatalksigpic
Comment
-
-
Aha, tebi je mobilna verzija, idi na dno stranice i stisni full site. Inače stalno ulazim preko telefona bez ikakvih problemaТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Svasta, ovo mi se nikad jos nije desilo, a nisam ni znala da to jos uvek postoji, verz za mob.
Hvala
tapatalkLast edited by miloolja; 25-03-17, 11:58.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSvasta, ovo mi se nikad jos nije desilo, a nisam ni znala da to jos uvek postoji, verz za mob.
Hvala
tapatalk
Zahtevaj sajt za racunar i vise ti nece otvarati tako.
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Sredila sam sve. To se sigurno desilo dok sam skrolovala na dole, pa je bio zabagovao i onda slučajno pritisla... Sve je ok. Hvala cacke.sigpic
Comment
Comment