Ja sam to pisao jos pre iha haj, pa onda posle onog kolapsa i tako u krug. Sad opet kad se stabilizovalo stanje u dva navrata sam pisao, ali... Mogu izgleda da pisem do sutra.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tehnicki problemi i pitanja
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View PostDa, ali ne na našim forumuma, na engleskom kada se piše ima već to značenje.
A i ova vezija foruma ne podržava to ako te neko pominje sa prefiskm et... da dobiješ not. Ona nova verz sa kojom se nismo proslavili to je imala.
@cacanin
Stigne mi notifikacija da me je neko pomenuo.
Jos samo ovo, rade li vama notifikacije na teme gde ste prijavljeni?
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by cacanin View PostOlja mene kad neko pomene tipa
@cacanin
Stigne mi notifikacija da me je neko pomenuo.
Jos samo ovo, rade li vama notifikacije na teme gde ste prijavljeni?
Послато са SM-N9005 уз помоћ ТапатокаŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
To je preko tapatalka, nije preko browsera gde sam recimo sada, sa računara.
Malo ljudi koristi tt, a drugo, ova verzija foruma ne podržava te notifikacije, ponavljam, preko browsera, ako te neko pomene ili citira.
Notifikacije stižu ako:
1. dobiješ rep
2.neko ti pošalje pp
3. neko postuje u temi koju pratiš (ovo je Settings, ne Notifications)
4. ovo je bilo pre...dobiješ lajk
Preko tapatalka je već dr priča, ali i to zavisi od verzije na kojoj ste, i da li ste čekirali da vam stižu te notifikacije, meni je čekiran samo pp.Last edited by miloolja; 19-03-17, 16:17.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Na tt i ne znam da stižu notifikacije ako neko nešto piše na temi koju pratiš.
Sve ono se odnosilo na browser, pa kada uđeš na forum preko njega, bez obzira da li sa fona ili računara, u gornjem tabu desno, gde piše Setting, kada otvoriš tu si ti teme koje pratiš, a u kojima se pisalo, recimo neka vrsta notifikacija, nisam mislila kao obaveštenja... aaa sludeli ste me
EDIT: Ispravila sam tačku 3Last edited by miloolja; 19-03-17, 16:18.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Originally posted by cacanin View PostZnaci ne rade notifikacije na TT kad neko napise nesto novo na temi gde smo prijavljeni.
Послато са SM-N9005 уз помоћ ТапатокаŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Pogledaj sliku gore koju sam postavila.
".. je objavio u temi" manje više glasi obaveštenje.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment