Napisi mi ovde, sta ima veze.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tehnicki problemi i pitanja
Collapse
X
-
Originally posted by Ricma View PostMeni je najvise krivo sto je nestala Chat tema, tamo sam ocekivao odgovor na to sto sam napisao a i hteo sam nesto sandugp da napisem.
A i Rosso je napravio listu Djanijevih pesama.DALE 1992-2020NIKAD ZABORAVLJEN
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNapisi mi ovde, sta ima veze.
Comment
-
Dakle da ponovimo još jednom... forum će se vratiti na postove i teme !!!! zaključno sa 30.09.
Sve što je pisano i otvarano nakon toga, neće postojati, čisto da znate...tako da će se vratiti i teme Chat, Tehnička pritanja (original tema), RF ()...
I jedno pitanje da li je nestala još neka tema, pored ove tri nabrojane, koja je otovrena pre 01.10.?
A možda će biti još nekih iznenađenjanisu neprijatna, ali ćete komentarisati u beskonačnost
Last edited by miloolja; 18-10-16, 08:54.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Bilo koju temu Noto ili samo PL? Kakve moći imaš, boktesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ako neko hoce da mi odgovor,jel moze nekako da se vidi ko te je sve stavio na ignore listu i dal se dobija obavestenje neko ako to neko uradi?I jos jedno pitanje, ovo oko reputacija, jel stvarno imamo odredjni broj koji mozemo nekom da damo i ako da koliki je taj broj?
Hvala
Comment
-
Originally posted by Crni Đorđe View Post
Ozbiljno, mislim da to nije poenta ignore liste.Last edited by 61563; 05-11-16, 22:10.
Comment
-
hahah nije odoleo ili su mozda Hilari u medjuvremenu skembali,nisam ispratio danas nista oko izbora
Ajnstajns je jos i dobar,on jes da se ne razume u neke stvari ali ne verujem da zloban,da misli da je prepametan i da zna sve to stoji a nije,ali danas sam video na teniskom delu da ima mnogo gorihLast edited by 61563; 05-11-16, 22:20.
Comment
Comment