Navika Vladane, navika.. budi malo širih pogleda na svet
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tehnicki problemi i pitanja
Collapse
X
-
Nisam te vala natezao i bez tih insajd info moras priznati. Ne moze se od njih dvije do rijeci doci kako god okrenes. Noto je zaduzen sto je stari forum vracen, covjek u prostoj recenici vise rekao nego njih dvije za 20 dana. Meni je bitno samo da je brzo i stabilno, ostalo mi je potpuno nebitno, to si omogucio i sad lagano samosigpic
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNisam te vala natezao i bez tih insajd info moras priznati. Ne moze se od njih dvije do rijeci doci kako god okrenes. Noto je zaduzen sto je stari forum vracen, covjek u prostoj recenici vise rekao nego njih dvije za 20 dana. Meni je bitno samo da je brzo i stabilno, ostalo mi je potpuno nebitno, to si omogucio i sad lagano samo
Ti si i najviše kudio onu vB5icu da je grdna... i ostali muškarci bacali akcenat na vizuelno, falili vam skinovi, oči vam ispdale zbog bele boje, tražili i otkinuli na black-red ... a osnovne boje ne razlikujete... ni pink boju
Bojana za ovu konspiraciju ja bih preduzela određene mere
I nemoj slučajno da si nešto preduzimala kada ovde nešto ne radi .. nek se oni dogovore i odrade posaoLast edited by miloolja; 20-02-17, 16:14.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pa kad je grdna, nisam kudio admina, nije je on napravio, nego ljude iz VB sto su dozvolili da im je nova verzija softvera onakvo sranje
ja i na VB4 koristim default, meni nista vise od tema ne treba, da smo ostali na VB5 samo neka slicna plava mi je trebala, nista vise. Ali da je nepregledno, neprakticno i grdno svkakao jeste. VB3 je zakon za peticu.sigpic
Comment
-
Ko je kudio admina što verzija ne valja.. možda samo zato što je tu verziju izabarao...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ja generalno sad sve updatujem i na telefonu i na kompu, desetka Windows mi je top, lagana, jednostavno, lijepa, moderna i znam sta oni rade sa onima koji imaju starije verzije Windowsa, pretpostavljam da i VB vrsi pritisak da se predje na najnoviju verziju softvera, ali da im je losa ta verzija losa je. I ako moze da se ostane na ovoj super, ako ne moze sta da se radi, neko ce se navici na ono ruglo, neko necesigpic
Comment
Comment