Mene samo interesuje jel ovaj majstor završio posao i ostavio ovako pa nek se Bojana bori sa onim što može i za šta ima dozvolu .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tehnicki problemi i pitanja
Collapse
X
-
Meni je Bojana juče poslala poruku (da li sa TT-a ili browsera koju sam ja video i još uvek je vidim samo u mailu).
A šta da radi čovek koji zaboravi lozinku a ne koristi TT?
Ili neki novi koji hoće da se registruje i ne stiže mu mail za potvrdu registracije?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSve je pregledno i ovdje sve je jednostavno, nije bez razloga VB jedan od najskupljih i najkoriscenijih foruma. Bukvalno ste zaboravili kako je bilo nekad kad su se urusavali pdf jedan u drugi upadali
Na sve se navikne covjek, i nije zadatak foruma da funkcionise preko tt, vec da funkcionise preko pc i androida/ios
Originally posted by miloolja View PostMeni kao laiku je veca enigma zasto je problem sa jedne starije verzije preci na noviju godinama, a u pitanju ista kuca vBulletin.
Comment
-
Svaka platforma na lošem serveru će loše raditi. Ja sa phpbb forumima nikada nisam imao problem a besplatni su. Mada je to i do optimizacije.sigpic"Well, football is a hard game; there's no denying it. It's a game that can bring out the worst in you, at times."
Comment
-
Originally posted by s_hyperion View Post
VB je dobar, ali prevaziđen. Svaki veći forum koji je nastao ili migriran u poslednjih nekoliko godina je na Xenforo platformi. Delom i zbog toga što je odlično prilagođen mobilnim telefonima, eliminišući potrebu za Tapatalkom. Ne kažem da je bez mana, ali je generalno najbolji user experience.
Pa verovatno zato što treba platiti Ti kada kupiš forum, kupuješ licencu u stvari, za novu verziju moraš da platiš, a ja ne znam kome je račun da finansira ovo.sigpic
Comment
-
To i pricam sve vreme.
A ovo ako moze bar kao arhiva da se sacuva, najmanje to, onda ajte...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by torpedo View Post
Ja sve čekam kad ćeš ti postaviti a ti ništa, ccccc
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment