Announcement

Collapse
No announcement yet.

Novi sajt Sport Kluba

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Урош94
    replied
    Мењајте огавни видео плејер.

Leave a comment:

• saburo sakai
    replied
    Originally posted by Darkko View Post
    Već se pričalo o tome ali ništa nije u rađeno po tom pitanju. Da li je toliko teško ili neizvodljivo staviti da dan u programskoj šemi počinje u ponoć a ne u 6 ujutro? Kako sada da vidim šta ide trenutno i u sledećih par sati?
    izaberi onu drugu vrstu prikaza, po defoltu ti je onda padajuća, samo klikni na onu pored, plus imaš onu poslednju "sada, sledi, posle"

Leave a comment:

• Darkko
    replied
    Već se pričalo o tome ali ništa nije u rađeno po tom pitanju. Da li je toliko teško ili neizvodljivo staviti da dan u programskoj šemi počinje u ponoć a ne u 6 ujutro? Kako sada da vidim šta ide trenutno i u sledećih par sati?

Leave a comment:

• Radulov47
    replied
    Originally posted by Урош94 View Post
    Ај нек мењају више овај видео плејер на сајту. Колико људи се жалило на њега и нису могли да га промене. Очајан је, стварно. Не могу ни један видео да погледам како ваља. Сваки забоде после пар минута гледања.
    Meni zabada samo kada stisnem pauzu u toku gledanja klipa, tj ako pauziram u nekom trenutku, nastavim sa gledanjem i posle par minuta pukne. Kada odgledam kompletan klip bez da pauziram radi normalno.

Leave a comment:

• MareLFC
    replied
    I sklonite ovog MC Stojana,iritira opasno.

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Ај нек мењају више овај видео плејер на сајту. Колико људи се жалило на њега и нису могли да га промене. Очајан је, стварно. Не могу ни један видео да погледам како ваља. Сваки забоде после пар минута гледања.

Или нек окаче и клипове на јутјуб па ме не интересује уопште.
    Last edited by Урош94; 30-12-16, 15:24.

Leave a comment:

• DžonDon
    replied
    Meni se svidja,i svidja mi se što imju video klipovi sa našim komentatorima sa SK-a..
    Što je kritika tiče,za sajt ih nemam,ni za forum,ali za Gojka imam,ali bolje da ne pišem ovde

Leave a comment:

• Mostovoy
    replied
    Dajte ljudi, zašto u nedjelju utakmica Las Palmas - Celta ide na SK HD, što nije moglo ići na SK 6 koji je ionako u to vrijeme zacrnjen u Hr, jer nemaju pravo na formulu, a program je bezveze blokiran! Stignu li to još promjeniti, jer dosta operatera pogotovo kablovskih u Hr nemaju SK HD!

Leave a comment:

• Vatrogasac
    replied
    Hvala na odgovoru.Dovoljno mi je i ovo sto sam cuo.Trazim drugog operatera

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Mogu da ti kažem da mi ovde nemamo pojma šta rade zvaničnici SK sa kim i pre svega zbog čega raskidaju neke ugovore sa kablovskim operaterima, oni čak ovde i ne dolaze, bar ne u svosjtvu zvaničnih lica, privatno možda i da, tako da ti neće niko odgovoriti. Možda možeš da im postaviš pitanje na fb stranici, ali u svakom slučaju koji god odgovor da dobiješ, preko tvog sadašnjeg operatera očigledno nećeš više moći da gledaš SK, to se neće promeniti. Zato možda ako imaš mogućnost da pređeš kod nekog drugog, raspitaš se za Total TV usluge ili gledaš preko strimova sve ono što te zanima, iskreno ne znam da li imaš neku četvrtu opciju.

Leave a comment:

• Vatrogasac
    replied
    Da li moze neko od moderacije ili ko je upucen da mi ogovori na pitanje koje sam postavio ovde.Hvala

http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1563239

Leave a comment:

• Урош94
    replied
    Свака част за враћање програмске шеме.

Био би ред сада, кад сте то испоштовали, да испоштујете и промену видео плејера. Јер исто се велики број људи жалио и на то. Не као на програмску шему, али после тога, највише се људи жалило на ово. Стварно је плејер срамотан а ако не намеравају да клипове са сајта избацују и на јућуб, онда их џабе и снимају.

Leave a comment:

• Misirac
    replied
    Pohvale za vraćanje stare šeme. Profesionalno od vas, svaka čast

Leave a comment:

• Sam Hornish Jr.
    replied
    Dobro je sto ste vratili dizajn programske seme na staro

Leave a comment:

• saburo sakai
    replied
    Što se tiče ove "klizne" šeme, ne znam kako da je nazovem, možete sitnim slovima pored emisije da stavite tačno vreme, vidim da kad klikneš na emisiju izbacuje tačno vreme, al jebem li ga, možda se neko ne seti da klikne

otprilike ovako nešto

https://mojtv.net/

Leave a comment:

Working...
X