Kada krene novi sajt SKa, a ako se ne desi nesto nepredvidjeno to ce biti veceras, u ovoj temi pisite predloge, kritike, sugestije, prijavite bagove i sl.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Novi sajt Sport Kluba
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Šifra treba da sadrži bar 8 karaktera: bar jedno malo slovo, jedno veliko slovo i jedan broj
ULOGUJ SE
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Pa piše forum, šta zezate.
Generealno na prvu mi se ne dopada nešto posebno, previše informacija, ali tako mi se nije dopao ni BBCjev kada su promenili, pa sam se navikla.
Za sadaimam dve zamerke, nije odvojen recimo centralni deo gde su koliko vidim vesti ...nekom bojom ili pre osenčen, da malo odskače od rezultata koji su sa obe strane...ili obrnuto... sve je belo.
I druga zamerka je ovo zaglavlje, centralni deo gde stoji naziv sajta, podela na sportove i ostalo... Nešto fali, nije ubedljivo, mali znak, mlaka, bleda sivo-crna slova u prvom tabu u vrhu gore skroz levo, kao i bledunjav padajući sadržaj po sportovima.
Pa loš je izbor boja, zato ne vidišbolje da je normalna crna, jača, bold, eventualno kada kursor stane promeni u belo, ovo je onako... njanjaavo
Last edited by miloolja; 11-10-16, 19:16.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Mada više me zanima kada će forum da se vrati na stare staze slave i besprekornog rada (od pre 3 god), da mogu da promenim avatar, da nemam warninge
Spoiler
Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
da rade reputacije (Bojana uključi možda i rade sada)..kada menajm post da me ne vodi okolo naokolo, da se ne preklapaju slova, ikonice..itd, itdsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment