Originally posted by LosmiSK
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sjajan mec u Cacku, Borac jednom nogom na fajnal foru , hita ka eliti, pred 2000 gledalaca porazena Rogaska 92-78, Marinovic kao u najboljimm danima 24 poena 7 od 11 za 3 8 asistencija indeks 33, slede Balaban 16 , Djokovic 15, kod Slovenaca Dejvis 21 kos, veteran Drobnjak 11. Borac sad ima skor 12-5. Inace Vrsac je u derbiju dobio Primorsku i izjednacio se sa 11-6 sa njom na tabeli, 74-68, najbolji Glisic, Ostojic sa po 9 poena , kod Primorske Mulalic 18 poena.
Comment
-
Zaista mislim da je 12 ekipa odlična mera za ovaj region, kao što mislim da i ABA druga liga ima svoju budućnost i opravdanje.
P.S. mislim da niko zdrave pameti to neće učiniti (proširenje).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Bice 14 klubova, Misko vec lobira...MZT ce ostati i ako namestaju i ispadaju iz lige...liga bez briga realno..bez pravila...kvalitet opada i sa 12 timova ali videcemo sledece godine Olimpiju,Cibonu, kkp dal ce uraditi nesto vise...Primorska ili kako vec iz SLO ima finansije, nadam se da ce uci u ligu...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostZaista mislim da je 12 ekipa odlična mera za ovaj region, kao što mislim da i ABA druga liga ima svoju budućnost i opravdanje.
P.S. mislim da niko zdrave pameti to neće učiniti (proširenje).
Kad bi recimo Czv, Ced,Par i Bud imali jasan stav protiv prosirenja, pretpostavljam da bi se On povukao,jbg interes mu je da bude dobar sa tim klubovima.Last edited by Nemam_ti_kad; 09-02-18, 17:31.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostNece gledati logiku, zdravu pamet i opsti interes, da postave temelje, da odrede jasna pravila. Jednostavno, ne mogu da kazu Mishku NE, jer moze u buducem vremenu da im odmogne puno, ali ne shvataju da on zastupa interese igraca i da dugorocno gledano ,on bi bio taj koji treba da se shlifta klubovima a ne oni njemu. Naravno tu je i Covic sa Fmp-om, koji ne bi da dozvoli da kroz Srpsku ligu eventualno ostane bez jedne od dvije ekipe u ligi.
Kad bi recimo Czv, Ced,Par i Bud imali jasan stav protiv prosirenja, pretpostavljam da bi se On povukao,jbg interes mu je da bude dobar sa tim klubovima.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostCekajte bre, hoce da prosire ligu na 14 mesta a da mi ostanemo na 3 kluba... pa gde je tu pamet?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment