Originally posted by Ivan_pg
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hvala braći Pavićević.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ako osvojite ABA ligu imate pravo na EL a da li ima kakva začkoljica i da li ispunjavate uslove ne znam, čak i u pravilniiku ABA lige piše da osvajač ABA lige ide u EL AKO ispunjava uslove EL.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Da sam ja na mestu Budućnosti pre bih birao Cedevitu nego Mornar u polufinalu plejofa, jer su oni u žešćem kanalu, a svakako će imati prednost domaćeg terena u toj seriji. Za finale domaći teren im nije nikakva prednost, igraju protiv tima koji je dobio Real u Madridu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
-
Originally posted by dekkard View PostMislio sam da bandwagoneri postoje samo u NBA-u
Edit: poznato je da mene ne pokreće ljubav, nego mrznjaLast edited by mark !t zer0; 28-01-18, 15:11.sloboda ili ništa
Comment
-
Crvena Zvezda, Budućnost, Cedevita, Mornar... zaista potpuno zasluženo sve četiri ekipe u plejofu, istakle se sve vrhunskom igrom prelepom za gledanje, biće uživanje pratiti plejof“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment