Ispričaću jednu priču unazad 4-5 godina, dok sam još išao na tribinu A, derbi sa Partizanom (razmena 300 za 300 karata) njima tribina D, u+takmica ide, peva se, proziva...nadgornjava zviždi i urliče i u jednom trenutku jedna budaletina 100-120 kila i blizu 2metra kreće sa D tribine ka A jer između na onim terasama nie bilo gledaoca, žandarmerija njih 5-6 je jedva zaustavilo i obuzdalo mandrila, on je sam krenuo na stranu gde je bilo nekoliko hiljada navijača. Drogirane i bolesne lobanje (razlog jedan od...što više ne idem)
I neću više o tome ko je prvi počeo i kada, ali se sećam i pesme kda smo bili donji i bez sponzora, kada smo bili "simpatični" to je (simpatični) pomenuo i Čova za Partizan u nekom intervjuu, tada nije bilo problema jer i kada DV štipa, psuje, bije, drži vrata etc to je za dobro srpske košarke i tek sa Čovićem je krenulo zlo. Dođem opet do teze o govnima i čije govno više/manje smrdi, smešno jer samo ulazimo u spiralu gluposti.
P.S. iskreno me zanima, kako je DV podneo prvu operaciju, ima li kakog abera?
I neću više o tome ko je prvi počeo i kada, ali se sećam i pesme kda smo bili donji i bez sponzora, kada smo bili "simpatični" to je (simpatični) pomenuo i Čova za Partizan u nekom intervjuu, tada nije bilo problema jer i kada DV štipa, psuje, bije, drži vrata etc to je za dobro srpske košarke i tek sa Čovićem je krenulo zlo. Dođem opet do teze o govnima i čije govno više/manje smrdi, smešno jer samo ulazimo u spiralu gluposti.
P.S. iskreno me zanima, kako je DV podneo prvu operaciju, ima li kakog abera?
Comment