Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oba puta dvocireno protiv Euroligaša, šta nam teško.

Comment

• Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View Post
      Pejdž, prvi put u Evropi skuplji od proverenog na Starom kontinentu Reglanda.
      Takođe, prvi put u evropskoj košarci Lendejl izgleda platežno skuplja opcija no provereni Cirbes.
      Zagor iz strašne Mege i Betisa itekako skuplji no dugogodišnji reprezentativac Helena i vedeta Panate i Oly-ja Perperoglu.
      Spinujete do mile volje i obmanjujete sami sebe ali činjenice i ugovori totalno govore protiv vas.
      Ko sad tebi drma kavez...za ovakve budalastine dok traje utakmica ti i tvoj brat,po ubedjenju imate onu veselu temu...
      "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Noris Kol smrad. Ujeo bih ga za sisu sada da sam Nenadić.

Comment

• Dobar Goga, pravo pojačanje.
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by ZvezdaIznadSvega View Post
            Ko sad tebi drma kavez...za ovakve budalastine dok traje utakmica ti i tvoj brat,po ubedjenju imate onu veselu temu...
            Isti onaj tvoj bata po navijačkom ubeđenju koji spinuje i dostavlkja svakakve gluposti.

Comment

• Očekivao sam pad u igri Budućnosti zbog utakmice pre 48 sati i to se desilo, ostali su bez energije.
              Gordić, Bitadze i Kol bi trebali da se zapitaju šta je ono što su uradili na utakmici, svu trojicu vežu nesportski potezi i zaista mi je žao što mu Nenadić nije razbio pičku nakon onakvog mučkog poteza.
              Nama nedostaje rezervni plej i imamo mamojebačku ekipu. Perper i Simana odigrali vrhunsku košarku, aferim Tomiću za reči sa početka za Simanu.
              P.S. mislim da se vidi u igri da je ipak do Džikića, ova ekipa je zajebana samo je treba uklopiti.
              Last edited by nebitan; 30-12-18, 20:57.
              Spoiler
              Ako mi časi smrti postanu bliski,
              I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
              Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
              Nije umio da odstupi,
              Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
              Pao unapred, a ne unazad,
              I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
              Uračunato i u moj pad.

Comment

• Dva stranca koja su tu praviti razliku, Edvin Džekson i Koti Klark zbirno "krompir".

Comment

• Očekivan rezultat.

Biće to još moćnije kad se oporavi Filip i kad Kešelj uđe u formu.

Sad nema bežanja, prvi favorit.
                  Samo sebe mogu da dobiju, kao prošle godine.

Comment

• Baš rutinski. Ipak je košarka timski sport a ne skup individualaca. Stratos je baš preiskusan i on je igrač meča.

Pa ne beži niko, Zvezda je prvi favorit tabela tako kaže.

Comment

Pejdž, prvi put u Evropi skuplji od proverenog na Starom kontinentu Reglanda.
                      Takođe, prvi put u evropskoj košarci Lendejl izgleda platežno skuplja opcija no provereni Cirbes.
                      Zagor iz strašne Mege i Betisa itekako skuplji no dugogodišnji reprezentativac Helena i vedeta Panate i Oly-ja Perperoglu.
                      Spinujete do mile volje i obmanjujete sami sebe ali činjenice i ugovori totalno govore protiv vas.
                      Nije ti lako znam

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Da cestitam navijacima Zvezde. Probali smo pokazaati zube ali je jedna lopta malo za nas ove godine. Cestitke. Slobodno bih rekao i na tituli ali iz postovanja prema protivniku ne mogu jos.

Comment

Isti onaj tvoj bata po navijačkom ubeđenju koji spinuje i dostavlkja svakakve gluposti.
                          Da, samo je razlika sto ja tog baticu ne velicam i ne zovem mega carom...i sto ne spominjem ugovore, spinove i ostale gluposti dok traje utakmica Partizana...
                          "A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                            Baš rutinski. Ipak je košarka timski sport a ne skup individualaca. Stratos je baš preiskusan i on je igrač meča.

Pa ne beži niko, Zvezda je prvi favorit tabela tako kaže.
                            Tako je, Zvezda je prvi favorit i nastavićemo da kidamo koga god treba.
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Што би неки рекли,
                              86:72
                              није да нису судије навијале, али
                              могло је бити овде два-три искључења.

Да имамо пара да доведемо неког безобразног играча, који ће да туче противнике,
                              било би супер. Гога расте у Гагића а кол у "пецароша".

Comment

• Originally posted by Ganac View Post
                                Očekivao sam pad u igri Budućnosti zbog utakmice pre 48 sati i to se desilo, ostali su bez energije.
                                A inače su prethodnu utakmicu dobili pa se ispraznili. Kao i prethodnih pet.

Comment

Working...
                                X