Oba puta dvocireno protiv Euroligaša, šta nam teško.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPejdž, prvi put u Evropi skuplji od proverenog na Starom kontinentu Reglanda.
Takođe, prvi put u evropskoj košarci Lendejl izgleda platežno skuplja opcija no provereni Cirbes.
Zagor iz strašne Mege i Betisa itekako skuplji no dugogodišnji reprezentativac Helena i vedeta Panate i Oly-ja Perperoglu.
Spinujete do mile volje i obmanjujete sami sebe ali činjenice i ugovori totalno govore protiv vas."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Očekivao sam pad u igri Budućnosti zbog utakmice pre 48 sati i to se desilo, ostali su bez energije.
Gordić, Bitadze i Kol bi trebali da se zapitaju šta je ono što su uradili na utakmici, svu trojicu vežu nesportski potezi i zaista mi je žao što mu Nenadić nije razbio pičku nakon onakvog mučkog poteza.
Nama nedostaje rezervni plej i imamo mamojebačku ekipu. Perper i Simana odigrali vrhunsku košarku, aferim Tomiću za reči sa početka za Simanu.
P.S. mislim da se vidi u igri da je ipak do Džikića, ova ekipa je zajebana samo je treba uklopiti.Last edited by nebitan; 30-12-18, 20:57.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPejdž, prvi put u Evropi skuplji od proverenog na Starom kontinentu Reglanda.
Takođe, prvi put u evropskoj košarci Lendejl izgleda platežno skuplja opcija no provereni Cirbes.
Zagor iz strašne Mege i Betisa itekako skuplji no dugogodišnji reprezentativac Helena i vedeta Panate i Oly-ja Perperoglu.
Spinujete do mile volje i obmanjujete sami sebe ali činjenice i ugovori totalno govore protiv vas.
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostIsti onaj tvoj bata po navijačkom ubeđenju koji spinuje i dostavlkja svakakve gluposti."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostBaš rutinski. Ipak je košarka timski sport a ne skup individualaca. Stratos je baš preiskusan i on je igrač meča.
Pa ne beži niko, Zvezda je prvi favorit tabela tako kaže.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostOčekivao sam pad u igri Budućnosti zbog utakmice pre 48 sati i to se desilo, ostali su bez energije.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment