Kafana je moja sudbina....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostCestitke za igru, crveni. Zategli ste ekipu dobro. Svaka cast strucnom stabu. Po meni igrate bolje sa Nenadicem, mada nisam gledao bas svaku tako da nisam mjerodavan. Sta je sa juniorom , jeli skartiran konacno ili odmara, povrijedjen?
Fićka čuvamo za sledeće kolo
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć TapatokaLast edited by Samo Zvezda; 22-12-18, 18:55.
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostPartizan ce biti treci.
Smem ruku da dam za to.Originally posted by blond View Post
Iako je prerano za takve pretpostavke, sledece kolo ce maltene odluciti o tome. Nadam se dobroj Cedeviti i da konacno vidimo jedan neizvestan mec. Gledaoci to zasluzuju i liga za to postoji, ne da bi se jos pre pocetka licitiralo ko ce biti 1., ko u 4, a ko ce ispasti.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostGledajuci sta radi Buducnost mogu samo da zakljucim da je Covic tata za Bokana.(uz sva sranja koja je napravio prosle sezone) Mislim da ce Trinkijeri naruciti 'pametnija' pojacanja od neukog Ostoje i da ce jedino Partizan biti jaci u odnosu na pocetak sezone. Buducnost i Cedevita ce u najmanju ruku stagnirati ili ce cak doci do raspada. Zivi bili pa videli.Originally posted by Storm View PostPartizan i Cedevita doslovno nemaju ni promil sanse protiv Zvezde i Buducnosti.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Opet uzdizete Zvezdu na polusezoni, nista niste naucili i prosle, mi imamo neiskusnig trenera, gomilu veterana iz libanske i izraelske lige , pet igraca iz Fmp a , amera iz poslednjeg tima turske i dobrog prvog pleja, pogledajte roster Buducnosti, Zvezda i da bude prva ceka je plej of a tu nece biti u prednosti, videli smo proslu sezonu a tu prednost dajem Buducnosti i Partizanu koji ce jos dovoditi dok ne popune kvotu od 20. Elem, sa dobrim drugim plejom mogla bi Zvezda da se posiba ali ocekivati da Regland izgura celu sezonu ovako, tesko.
Comment
Comment