Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meni Buducnost deluje krininalno u odbrani. Ocaj zivi

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
      Meni Buducnost deluje krininalno u odbrani. Ocaj zivi
      Pa noge su teske, bazicne pripreme su se radile. Nitko od igraca nije na 100%...

Comment

• Originally posted by Laza Kacanski View Post
        Meni Buducnost deluje krininalno u odbrani. Ocaj zivi
        Neuigrani su prilično, barem novajlije. Imaju dobrog trenera, ispeglaće to tokom vremena. Meni se baš dopao Coty Clarke. Jak je kao bik. Kad imaš para i već na završetku sezone znaš šta tražiš za sledeću. Potpuno su uboli sa strancima.

Comment

• Originally posted by Ulični basketaš View Post
          Neuigrani su prilično, barem novajlije. Imaju dobrog trenera, ispeglaće to tokom vremena. Meni se baš dopao Coty Clarke. Jak je kao bik. Kad imaš para i već na završetku sezone znaš šta tražiš za sledeću. Potpuno su uboli sa strancima.
          polako ....ja sam ubedjen da ce sve gore da izgledaju stranci kako sezona odmice ...u EL nemaju sta da traze to je jasno ..pitanje je koliko ce imati volje da igraju aba jer za te strance je to nizerazredno takmicenje ...takve probleme smo imali mi ..e sada da vidimo njih kako ce da se bore sa tim problemima

Comment

• Kada se oduzmu stranci, onda Budućnost ima najbolji tim.

Comment

• videcemo ...tek treba da krene cirkus zvani ABA liga

Comment

• Originally posted by darko pancev View Post
                polako ....ja sam ubedjen da ce sve gore da izgledaju stranci kako sezona odmice ...u EL nemaju sta da traze to je jasno ..pitanje je koliko ce imati volje da igraju aba jer za te strance je to nizerazredno takmicenje ...takve probleme smo imali mi ..e sada da vidimo njih kako ce da se bore sa tim problemima
                O kojoj volji pričaš? Pa ti njihovi stranci jesu prilično kvalitetni, ali njihovi prethodni klubovi su Bešiktaš, Monako, Saratov... Sve sami velikani i evroligaši. Daj, ne zajebavaj. Evroliga nije prioritet za Budućnost. Oni žele isto što i mi, a to je ABA liga, jer je ona ulaznica za EL. Nisam baš siguran da će njihovi stranci da budu sve gori tokom trajanja sezone. Kao Zvezdaš bih to svakako poželeo, ali teško da će se desiti taj scenario.

Comment

• To sto dolaze iz tih "velikana" vam isto ne smeta da im kačite pricetagove koji će tokom sezone bar milion po glavi da narastu, zavisno kako kome bude odgovaralo

Lagano ljudi, nikom nije preša da najbolje izgleda u septembru/oktobru, kad se bude odlučivalo o tituli u ABA plejofu, vidjecemo ko jeste a ko nije. Ko bude bolji nek pobjedi.

Comment

O kojoj volji pričaš? Pa ti njihovi stranci jesu prilično kvalitetni, ali njihovi prethodni klubovi su Bešiktaš, Monako, Saratov... Sve sami velikani i evroligaši. Daj, ne zajebavaj. Evroliga nije prioritet za Budućnost. Oni žele isto što i mi, a to je ABA liga, jer je ona ulaznica za EL. Nisam baš siguran da će njihovi stranci da budu sve gori tokom trajanja sezone. Kao Zvezdaš bih to svakako poželeo, ali teško da će se desiti taj scenario.
                    Evroliga nije prioritet prijatelju znas li kada bui takvi igraci dosli u Buducnost da ne igraju EL ...NIKAD!
                    moje misljenje je da ce igrati sve losije u Aba i otaljavati posao ...Stancima nije cilj ABA veruj mi nego dobre partije i statistika u EL ove godine ...kako bi zaboli mastan ugovor u nekom od velikana ...

Comment

• Originally posted by MrTwister View Post
                      Ko bude bolji nek pobjedi.
                      Eh kad bi to bilo tako jednostavno

Comment

• Originally posted by MrTwister View Post
                        To sto dolaze iz tih "velikana" vam isto ne smeta da im kačite pricetagove koji će tokom sezone bar milion po glavi da narastu, zavisno kako kome bude odgovaralo

Lagano ljudi, nikom nije preša da najbolje izgleda u septembru/oktobru, kad se bude odlučivalo o tituli u ABA plejofu, vidjecemo ko jeste a ko nije. Ko bude bolji nek pobjedi.
                        Nisi dobro pročitao moj post, a i prethodni.

Comment

• Originally posted by darko pancev View Post
                          Evroliga nije prioritet prijatelju znas li kada bui takvi igraci dosli u Buducnost da ne igraju EL ...NIKAD!
                          moje misljenje je da ce igrati sve losije u Aba i otaljavati posao ...Stancima nije cilj ABA veruj mi nego dobre partije i statistika u EL ove godine ...kako bi zaboli mastan ugovor u nekom od velikana ...
                          Jeste, u pravu si. Glupo je da protivrečim nekom ko se razume u sve. Ja samo onako laički komentarišem. Ne zameri previše.

Comment

• Originally posted by Mrkela View Post
                            Pa noge su teske, bazicne pripreme su se radile. Nitko od igraca nije na 100%...
                            Da li je Peković jedna od opcija, svi pričaju da će Budućnost dovesti još jednog centra?
                            “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

Jeste, u pravu si. Glupo je da protivrečim nekom ko se razume u sve. Ja samo onako laički komentarišem. Ne zameri previše.
                              ne zameram ,sreca pa imas od koga da naucis ,meni je uvek cast i zadovoljstvo da nekome pokazem pravi put...

Comment

• Originally posted by Mrkela
                                Ako mu tvoja stara rasiri noge, mogao bi i put Begorada
                                2 meseca banovine zbog prostakluka
                                "Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
                                Meša Selimović

Comment

Working...
                                X