Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA League 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dekkard View Post
    Ragland će biti u igri kad je Gordić na drugoj strani, FČ3 protiv Crafta. Zvezda u prednosti u obe situacije.
    Neće se Junior naigrati ni protiv Krafta.
    Žao mi je što Aleksa (koji će ovu sezonu da razbije) što nije došao u Zvezdu a verujem da se mogao dovesti.
    Bar se ja nadam da smo ga mogli dovesti.
    Spoiler
    Ako mi časi smrti postanu bliski,
    I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
    Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
    Nije umio da odstupi,
    Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
    Pao unapred, a ne unazad,
    I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
    Uračunato i u moj pad.

Comment

• Originally posted by StefanPG View Post
      Hahahaha i onda ce Ivanovic sve da utisa trojkom sa centra. E pa veli Covic u prednosti u odnosu na nekog, lele...

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
      U odnosu na ovog američkog tutubana u svakom slučaju. Ne zna da vodi loptu, organizuje igru i šutira ali sve ostalo zna. [emoji41]
      “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Bem ti link. Sad gase sve na ju tjubu.
        Jebem ti mrtvu Arenu.

Comment

• Ja gledam ovde

http://livetvkodiserbia.com/live/arena2-iframe.html
          “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Dobro je ovo ja sam zadovoljan.
            Niko nam nece moc parirat u ovu Aba ligu.

Comment

• Originally posted by Ivan_PG View Post
              Dobro je ovo ja sam zadovoljan.
              Niko nam nece moc parirat u ovu Aba ligu.
              Pisi cesce ovim modernim crnogorskim recnikom, bas lepo zvuci

Comment

• Originally posted by Antona View Post
                Pisi cesce ovim modernim crnogorskim recnikom, bas lepo zvuci
                Opet si se pomamio,samo o takvim temama razmisljas.Sto je problem?

Comment

• Ja se svaki put obradujem kad vidim Ivana iz Podgorice na forumu, ne mora ni da piše.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                    Ja se svaki put obradujem kad vidim Ivana iz Podgorice na forumu, ne mora ni da piše.
                    A ti si brat moj,vazda smo umijeli da nadjemo zajednicki jezik,nikad sa tobom nisam imao problem.Malo si me zajebao sa ovim bananama ali dobro takva su bila pravila igre

Comment

• Originally posted by Ivan_PG View Post
                      Opet si se pomamio,samo o takvim temama razmisljas.Sto je problem?
                      Samo raspali cenogorski i uzivaj.. Uz taj klub i ide adekvatan recnik- "moć parirat"

Comment

• Originally posted by Antona View Post
                        Samo raspali cenogorski i uzivaj.. Uz taj klub i ide adekvatan recnik- "moć parirat"
                        Ajde druze pusti tu pricu bitno je da se razumijemo.
                        Evo preokrenusmo,sve ide u dobrom smjeru.

Comment

• Trajković u svemu nadigrao Džikića, sa pet puta jeftinijim timom odigrao egal utakmicu protiv Budućnosti.

Comment

• Gorda i Erl Klark su dva ubedljivo najbolja igrača u ABA ligi. Biće lepo za gledati kada se vrate svi u tim i sve to malo zategne. Sviđa mi se small ball varijanta sa Klarkom na 5 i bržom igrom gde se tempom lomi rival. E sad, da li je to dovoljno za titulu pored dva skupa projekta prepuna stranaca... videćemo.
                            Večeras je bilo problema, pre svega zbog iz aviona vidljive neuigranosti.
                            Ljubiteljima srbskog jezika najtopliji pozdravtm.
                            Jel to polufinale Budućnost - Partizan u subotu?

Comment

• Ne znam sta se cude pojedini, fino je cika Bokan rekao ko su favoriti. Fala i gosn Dzikicu na ovom poklonu
                              Pucamo se dalje

Sent from my Redmi 5 using Tapatalk

Comment

• Ne dajte braco grobari da ovaj mec u subotu utice negativno na nase cvrsto forumsko prijateljstvo.Nek pobjedi bolji.

Comment

Working...
                                X