Mega i OKK Beograd potpisali ugovor o saradnji
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
-
Originally posted by kankkunen View Post“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNije Miško uložio u infrastrukturu i internat???Razbacuje se s parama, bahato. [emoji41]
I uz to mogli smo i mi da potpisemo takav ugovor, da im dajemo igrace i sl. Mogli smo sa jos 20 klubova po Srbiji. Ali ne, mi cemo da izdrzavamo Covicev klub...
Samo guraj, cekam te na volej...
Comment
-
Nešto im daje, nije navedeno koliko, da ovi nisu u dugovima ne bi ni bilo saradnje. Ovo pokazuje da je dobro imati razvojni klub, iz razloga koje sam juče navodio.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNešto im daje, nije navedeno koliko, da ovi nisu u dugovima ne bi ni bilo saradnje. Ovo pokazuje da je dobro imati razvojni klub, iz razloga koje sam juče navodio.
Zato sam i rekao da Zvezda mora da resi svoju infrastrukturu a posle potpisuj s kim hoces ugovore, koji tebi odgovaraju a ne FMPu...
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostS' tim sto postoji velika razlika. Ako Misko da nekom 50k godisnje za tu uslugu a mi dajemo 400-500k Ko je tu lud. Jel ce FMP 10x bolje da odradi taj posao? Uz sve to Misko je svoju infrastrukturu resio i on pregovara sa pozicije moci. Bira klub koji hoce. A mi smo jebeni, jer ako necemo ovaj kaze OK odose hale i infrastruktura. Gde cete sada? E to je razlika koju ti ne vidis.
Zato sam i rekao da Zvezda mora da resi svoju infrastrukturu a posle potpisuj s kim hoces ugovore, koji tebi odgovaraju a ne FMPu...
Drugo, ovaj ugovor sa Luckybetom ističe ove godine ako se ne varam, pa je i to prilika da se kroz novi ugovor sa njima ili nekim drugim revidiraju potraživanja FMP-a.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Marvin Jones sa Texas Southerna u Olimpiji. Prosle godine igrao prvu ligu sa Kolosom sa Rodosa u Grckoj.
https://youtu.be/0iYTzQveyn4
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Gudura View PostIzgleda da ga je Olimpija izduvala za pozivnicu. Samim tim mislim da od prica o nekom astronomskom budzetu i ambicijama za sledecu sezonu nema nista
Sada je vreme za klubove iz drugih zemalja da malo vladaju ligom. To i nije neka steta, nasa klupska kosarka je ionako odavno upropastena.
Comment
Comment