Zeljko je vec u jednom od najjacih, jedino ako ga dovede Real ili CSKA
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA League 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by LosmiSK View PostNije laz, zele najboljeg trenera u regionu ali tesko ce ga dobiti,posto mislimda ce otici u jedan drugi, dosta jaci klubOriginally posted by mmajstor View PostZeljko je vec u jednom od najjacih, jedino ako ga dovede Real ili CSKASpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Kad sam rekao sa ovih prostora nisam se dobro izrazio..Mislio sam na trenere koji su radili ovde zadnjih godina...Sve je moguce sledece sezone ali sam apsolutno siguran da ce biti najjaca sezone ikada u ABA ligi i jako zanimljiva..I to je nesto sto me raduje...
Ova liga ima veliku perspektivu i ovo je dobar potez NC sa aba i ja sam kritikovao samo sto su te stvari trebale da se desi za onu tamo sezonu, ovako izgleda da su odbranili dva kluba a ostali su pristali, kako kaze NC 100% posto su se potkosurivali i svima je manje vise obezbedjen neki duzi period, bar tako misle...
DR ima vise opcija, ali videcemo sta ce biti..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Cemo vidimo kakav si kladionicar3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
To kad ti veliki navijač uletiš sa kintom. Uopšte mi nije jasna konstantna sprdnja dela navijača prema Čoviću, nazivanje velikim gazdom, prozivanjem da treba on da se više otvori (ignorišući činjenicu da zavisimo od državnih sponzora jer je publika okrenula leđa jer im se ne sviđa tim), ponavljajući posprdno njegove citate da smo mi lider u regionu. Da, jesmo lider u regionu, a to ne znači odmah da imamo najviše para. U neke prekoputa se sipa nekontrolisano zbog mira u kući, imamo najbolji marketing, školu košarke, najviše navijača (ali razmaženih)...
Comment
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ivan9 View PostMislio je na vlasnika Srbije a ne CovicaOriginally posted by Ica View PostVlasnik Srbije su gradjani SrbijeOriginally posted by Ganac View PostA Amfilohije bi rekao (verujem i Uroš) samo je Bog valsnik Srbije, jer Srbija je nebeskaups...to je neko drugi izjavio
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment