Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< US Open 2016.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Razocaran sam samo iz razloga sto je ovaj glavonja u pitanju.
    Jako los drugi deo sezone, neka sanira telo u raspadu i neka se vrati jaci u 2017 jer ovo sta je on igrao od RG-a je presmesno, bolje da ga nije ni osvojio jer bi onda sigurno uzeo ova dva.

Jako los potez je bacati energiju na rijaliti show a to nas ceka naredne godine, neshvatljivi potezi.
    There's something wrong with me chemically
    Something wrong with me inherently
    The wrong mix in the wrong genes
    I reached the wrong ends by the wrong means
    It was the wrong plan
    In the wrong hands
    With the wrong theory for the wrong man
    The wrong lies, on the wrong vibes
    The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Zato je Marej trebao da prodje, on ne bi bio problem nocas, a odrao bi Vavrinku kao u Parizu. Ipak ne mijenja nista cinjenicu da Djokovic gubi od Vavrinke dva Slem finala, treci put na Slemu. Opasan fejl.
      Znači za tebe nije moguće možda da Wawrinka jednostavno ne leži Đokoviću? Svaki meč na GS između njih dvojice je bio egal, osim možda RG...
      Svašta...

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
        Sa Novakovim hejterima imam snage da se raspravljam ali sa Novakovim navijacima kojima takodje pripadam ne mogu. Moram da se odjavim, idem na spavanje.. Ljudi Vavrinka je bio bolji, to je i Novaku jasno, nema potrebe za hejtanjem... Eh sta bi neki drugi dali... No to je sad druga prica
        Meni to teze pada nego poraz kunem ti se.

Comment

• Bacio je ovo Novak. Uzivanje je gledati Wawrinku kada igra svoju igru i lupa bekhende, ali je veceras toga bilo vise u bljeskovima nego konstantno, nije bio unplayable kao na RG-u. Totalno promasena taktika Novaka, ne znam sta je pokusavao da uradi. Kapiram da ima neku povredu, nisam ispratio USO ove godine, ali opet, totalni promasaj.

Congrats za Wawrinku sto koristi sve sanse

Comment

• Originally posted by luka View Post
            Znači za tebe nije moguće možda da Wawrinka jednostavno ne leži Đokoviću? Svaki meč na GS između njih dvojice je bio egal, osim možda RG...
            Svašta...
            Naravno da mu ne lezi, ali je pravo pitanje zasto mu ne lezi? Kako ima 18:5 kad mu ne lezi? Jer ovo sto je nocas Djokovic igrao i koliko je sansi prpustio je strah od Vavrinke. Zasto on ima strah od Vavrinke, to je meni nejasno? Kako jedan od najvecih mentalnih patuljaka ima veca muda u mecevima protiv Djokovica na Slemova, kako prevejluje mentalno? Protiv DJokovica koji dobija Nadala, Federera, Mareja, a nema rjesenje za Vavrinku iako ima 18:5 u medjusobnim mecevima.
            sigpic

Comment

• Originally posted by notorious View Post
              To smo i konstatovali nakon ispadanja Murraya. Opet je Nishikori donio titulu drugom igraču, majstor da upropasti završnice turnira.
              Sad se tuguje za Andyem a bilo slavlje kad je ispao.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                Naravno da mu ne lezi, ali je pravo pitanje zasto mu ne lezi? Kako ima 18:5 kad mu ne lezi? Jer ovo sto je nocas Djokovic igrao i koliko je sansi prpustio je strah od Vavrinke. Zasto on ima strah od Vavrinke, to je meni nejasno? Kako jedan od najvecih mentalnih patuljaka ima veca muda u mecevima protiv Djokovica na Slemova, kako prevejluje mentalno? Protiv DJokovica koji dobija Nadala, Federera, Mareja, a nema rjesenje za Vavrinku iako ima 18:5 u medjusobnim mecevima.
                Ne leži mu na Slemovima jer nema šta da izgubi, a Novak ima.
                Odličan je ovo rezultat s' obzirom na Novakovo zdravlje pre i tokom USO-a.
                Krivo mi jedino što je od Vavrinke izgubio, a to sam pisala još pre neki dan.
                Najlakše bih podnela da je to Nišikori.
                Onda naravno i Marej.
                Ali Vavrinka koji dođe i odere Novaka( tri puta na Slemu, drugi put u finalu GS, a bio na pragu poraza...e to je strašno).
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ovo je katastrofalan rezultat. Stalno pricamo kako uvijek ide najtezim putem i igra finala protiv Federera, Nadala ili Mareja, dva puta ima Vavrinku u finalu Slema i oba puta izgubi.

Nadal mu je bez ledja uzeo set u finalu Slema, mislis li da bi izgubio od njega bilo kad sem kad nije povrijedjen u finalu Slema? Naravno da ne bi, jer kad takve poklone dobijes iskoristis ih, svi ih koriste i koristili su ih bez Djokovic.
                  sigpic

Comment

• Sto se Novaka tice apsolutno ne vidim razliku da li nije igrao ili je dosao do finala. Jednostavno je dosao do te faze karijere. Jedino je zbog poena bitno, ali slemovi su mnogo bitniji od poena.

Covek sa najboljim procentom dobijenih meceva posle osovjenog prvog seta u istoriji gubi tako dva finala od Vavrinke...

A sada lepo na mali odmor, pa kineska turneja i onda mirovanje do kraja godine. Mislim da bi mu to bilo najbolje. Taman ako razbije kinesku turneju moze da obezbedi prvo mesto na kraju godine...
                    Last edited by 147; 12-09-16, 02:07.

Comment

• Originally posted by Samuraj View Post
                      Sad se tuguje za Andyem a bilo slavlje kad je ispao.
                      Tugovao sam i tad

Da nema Novaka Wawrinka bi i dalje imao 1 GS, i to onaj preko povrijeđenog Rafaela. Najveći sretnik u istoriji tenisa.

Comment

• Onda si ti Vladane imao preterana očekivanja pre USO za razliku od mene.
                        Novak se dvoumio da li uopšte da igra USO, a onda došao do finala ( dobro, bilo je i dobrim delom zbog predaja protivnika) i malo ti je?
                        Ne zezaj odličan je ovo rezultat, nego smo postali malo alavi tokom godina.
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Al' ga je ugazio Vavrinka... Filovao ga iz svih pozicija. Covek igra muski tenis, hrabar, snazan... Mentalno izuzetan.
                          I pored uzasnog servisa i Novakove savrsene defanzive, "kralj betona"() je bio nemocan. A ovi sto se cude kako Vavrinka ima 3 slema kao Marej, pa, Vavrinkin maksimum je za klasu bolji od Marejevog.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                            Onda si ti Vladane imao preterana očekivanja pre USO za razliku od mene.
                            Novak se dvoumio da li uopšte da igra USO, a onda došao do finala ( dobro, bilo je i dobrim delom zbog predaja protivnika) i malo ti je?
                            Ne zezaj odličan je ovo rezultat, nego smo postali malo alavi tokom godina.
                            Ako je dosao da igra onda je spreman za igru. Od Djokovica se uvijek ocekuje da ide do samog kraja. AKo ima povredu i igra, onda je glup, to sam rekao deset puta i ponovicu isto toliko ako treba. Nema tih opravdanja, on je tu, znaci fit je i spreman za tenis. Nocas mu je najveci problem bio zulj, cetiri sata je proveo na terenu bez ikakvih problema. Za cetiri sata poklonio sve sto se pokloniti moze. Nema opravdanja jednostavno.
                            sigpic

Comment

• Cestitke Wawrinki i njegovom ovde navijacu @shminki !
                              Similis simili gaudet

Comment

• Marej ima Raonica uzme titulu, Nadal ima Berdiha i Soderlinga, uzme titule naravno, Federer ima Bagdatisa, Soderlinga i Gonzaleza i uzme titule, Djokovic ima dva puta Vavrinku i oba puta izgubi. E to je mnogo skupo. Velikani takvim igracima ne daju ni set u finalu, kamoli titulu.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X