Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< US Open 2016.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Objasnio Vavrinka sta je hrabrost. Potegao je na set loptu sto Novak ni na jednu BL nije uradio.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
      Sad polako do kraja.
      Gde si bio nakon brejka?

Comment

• Doktor. Mislim da Nole dobija u pet ako dodje do toga, tako ds rjesavaj Stene ovo.

Comment

• A Vavrinka je stara suva inteligencija. Posebno sto mu je glava donijela treci set, no on siroma' ne zna za bolje.
          sigpic

Comment

• Stanu je ovaj prst isto što i Nishikoriju leptir... Daje nadnaravne moći

Comment

• To je to , Djokovic je pukao mentalno
              Similis simili gaudet

Comment

• U trecem setu je Novak bio bolji igrac. Vavrinka je imao 2 BL i obije iskoristio. Oba puta poslije 30:0 za Novak.

Comment

• Po meni je i dalje 50 50. Samo ako dodje do 5 4 za Vavrinku to je pisi propalo...Valjda ce Stan da se umori. Duboko gayi tridesete nije normalno da toliko snage ima tokom citavog tunira

Comment

• може Стан овако да га кеца три дана.... кашика ритерн и овај ти набацује до сутра...
                    sigpic

Comment

• Hajmo još jedan Stan.
                      Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Vavrinka igra sasvim pristojno, ali Novak neviđeno poklanja.
                        Novak očajno igra najbitnije poene.
                        Ne napada, radi isto što i na RG2015 A BILA SAM UBEĐENA DA JE NEŠTO NAUČIO.
                        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                          To je to , Djokovic je pukao mentalno
                          Definitivno. Ovo samo Vavrinka moze da odvede u 5-ti, Djokovic tesko

Comment

• Novak samo treba da lagane lopte ne ispucava i dobija ovo. Ali posto nije svoj nocas nece okrenuti. Ajde u Parizu ga nije imao, ali ovo je vec nesto drugo, sad ga ima i gubi, bas strasna glupost.
                            sigpic

Comment

• E baš neće pa neće. Isuviše negativne energije ima Nole. Neće na dobro da bude ovo i za sam kraj sezone.

Mi-4c

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                U trecem setu je Novak bio bolji igrac. Vavrinka je imao 2 BL i obije iskoristio. Oba puta poslije 30:0 za Novak.
                                Novak je bio bolji igrač, ali je lošije igrao ključne poene, bez ideje... Zato je Wawrinka zaslužio set. Iskoristio što mu se ponudilo, a Đoković nije

Comment

Working...
                                X