Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< US Open 2016.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by luka View PostJanowic je IGRAO polufinale W i finale Bercya... Naglasak na prošlom vremenu, vraća se poslije ozljede..
Tjedan dana prije USO , je izgubio od famoznog Geensa... Murrayu je ovo najbolje što se moglo dogoditi..
Trenutno mu jedino može zaprijetiti Nadal, eventualno Delpo... Đoković se okrenuo već prema idućoj sezoni i spašavanju braka.
Rekao bih i Thiem da je 2017. godina, ali dečko ispašta zbog rasporeda ove sezone
Kako bih voleo da je Nadal u Marejevoj polovini, pa da ga preslisa kao mladog majmuna. Znas kako bi ga Rafa odvalio od zivota.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by luka View PostJanowic je IGRAO polufinale W i finale Bercya... Naglasak na prošlom vremenu, vraća se poslije ozljede..
Tjedan dana prije USO , je izgubio od famoznog Geensa... Murrayu je ovo najbolje što se moglo dogoditi..
Trenutno mu jedino može zaprijetiti Nadal, eventualno Delpo... Đoković se okrenuo već prema idućoj sezoni i spašavanju braka.
Rekao bih i Thiem da je 2017. godina, ali dečko ispašta zbog rasporeda ove sezoneLast edited by amnesiac; 03-09-16, 22:32.Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostOk naglasak na proslom vremenu, a sta moze da se naglasi za proslo vreme Paola Lorencija???
Kako bih voleo da je Nadal u Marejevoj polovini, pa da ga preslisa kao mladog majmuna. Znas kako bi ga Rafa odvalio od zivota.
Mislim da je Murrayu najbolja solucija da ga se rano počne podcjenjivat.. Ogroman problem bi mu bio da dođe do polufinala bez izgubljenog seta, tad bi tek izgubio laganini...
Comment
-
Da vidite kako tek ja umem da ispi*dim! Bez pominjanja Novakovog privatnog zivota, jel jasno?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDa vidite kako tek ja umem da ispi*dim! Bez pominjanja Novakovog privatnog zivota, jel jasno?
Ja cijenim Đokovića jer je jedan od najiskrenijih igrača na touru uz Delpa naravno, stoga vjerujem da ima nekih problema na tom području, zbrojio sam 2 i 2.
A vjerujem da je tebi interesantno bilo spominjanje Wawrinkinog privatnog života nakon Kyrgiosove "avanture"
Olja, malo objektivnosti i vjerodostojnosti.
P.S
Olja, je se na tebe ne mogu naljutit, imaš super ukus što se avatara tičeLast edited by luka; 03-09-16, 22:47.
Comment
-
Dragi Luka, meni tudji zivoti apsolutno nikada nisu bili zanimljivi i ne interesuju me, tako da i tebi to toplo preporucujem. A ako se ne drzis teme ili ne daj boze provociras, a moglo bi se i tako protumaciti, e vidis to je zabranjeno po pravilima.
I to sta zbrajas cuvaj za sebe.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by luka View PostLorenzi igra sezonu života, uzeo prvi ATP turnir u životu i nema šta izgubit... Ćovjek uživa u zadnjim danima karijere..
Mislim da je Murrayu najbolja solucija da ga se rano počne podcjenjivat.. Ogroman problem bi mu bio da dođe do polufinala bez izgubljenog seta, tad bi tek izgubio laganini...
Jos je covek do ovog US opena sa svojih 35 godina zivota i verovatno 15ak godina (ako ne i koju vise) profi karijere ostvario citave 2 (i slovima: dve) GS pobede. Znaci rezultatski je Janovic za Lorencija Bog-Otac!
Igra odlicno, to se slazem, verovatno najbolje u karijeri i uspeo je takvom igrom pokazati sve Endijeve slabosti i naterati ga da se dobrano pomuci. Pa cak i rezultatski neizvesno igrati sa njim. Toliko o tome kako je mocan Endi.
I naravno ja protiv Endija nemam nista, vec imam protiv svih koji nerealno i neosnovano pricaju - pisu o njemu kao najboljem igracu sveta i glavnom favoritu za ovaj US. Dajte ljudi budimo barem malo realni. Covek ima iza sebe odlicnu sezonu (Marej) i konacno je uspeo da odradi od januara do septembra tenisku godinu bez oscilacija (ako mu ne racunamo IW i Majami)- cak je najkonstantniji na turu trenutno. Ali opet koliko god da mu je dobra sezona opet je pa jedno tri puta losija od Novakove 2016 (za sada - sa tendencijom da bude i do pet puta losija).sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDragi Luka, meni tudji zivoti apsolutno nikada nisu bili zanimljivi i ne interesuju me, tako da i tebi to toplo preporucujem. A ako se ne drzis teme ili ne daj boze provociras, a moglo bi se i tako protumaciti, e vidis to je zabranjeno po pravilima.
I to sta zbrajas cuvaj za sebe.
Imam svoj život, ne zanimaju me tuđi, samo komentiram ovo.. Đoković je doživio emotivno pražnjenje poslije RG, plus što ga je pogodila ozljeda, a da ne govorim njegovu preveliku iskrenost prema medijima za jednu javnu osobu.. E to ga je dovelo u situaciju ove nekakve melankolije...
Nemoj molim te da ti Đoković bude "zlatna krava", zbog koje ćeš ulazit u neke besmislene rasprave
Comment
-
Secam se prosle godine Paolo igrao slican lud mec ovom ,sa Pospisilom, lavovski borio, trcao na sve strane, stizao svasta, bivao brejknjut pa se vracao, bilo je i nekoliko medikala... Izgubio u 4 na kraju kada je potpuno ostao bez snageSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostA ti ga poredis sa Janovicem koji je ko zna koliko mladji.
Jos je covek do ovog US opena sa svojih 35 godina zivota i verovatno 15ak godina (ako ne i koju vise) profi karijere ostvario citave 2 (i slovima: dve) GS pobede. Znaci rezultatski je Janovic za Lorencija Bog-Otac!
Igra odlicno, to se slazem, verovatno najbolje u karijeri i uspeo je takvom igrom pokazati sve Endijeve slabosti i naterati ga da se dobrano pomuci. Pa cak i rezultatski neizvesno igrati sa njim. Toliko o tome kako je mocan Endi.
I naravno ja protiv Endija nemam nista, vec imam protiv svih koji nerealno i neosnovano pricaju - pisu o njemu kao najboljem igracu sveta i glavnom favoritu za ovaj US. Dajte ljudi budimo barem malo realni. Covek ima iza sebe odlicnu sezonu (Marej) i konacno je uspeo da odradi od januara do septembra tenisku godinu bez oscilacija (ako mu ne racunamo IW i Majami)- cak je najkonstantniji na turu trenutno. Ali opet koliko god da mu je dobra sezona opet je pa jedno tri puta losija od Novakove 2016 (za sada - sa tendencijom da bude i do pet puta losija).
Naravno da je Janowiz na brzim podlogama miljama daleko ispred Lorenzia... Ali mi nije jasno čemu potreba za omalovažavanjem Murraya.. Pa evo i da Đoković dobije Murraya u finalu, jel to samim time i omalovažavanje Đokovića?
Dovoljno je reći da je Murray odigrao daleko ispod svog nivoa večeras, a opet točno koliko mu je potrebno za jači trening
Comment
Comment