Kako se uplasio Tiafoe pobede. 5-3 u 5. setu i lagano vratio brejk Izner.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< US Open 2016.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Svaka čast Tifou za sve prikazano u 5 setova, ako izuzmemo 4-ti koji je i tankovao malo. Šteta, tako mu je malo trebalo, Džon izvukao na iskustvo.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Izvuce se Izner, na svoj nacin u 5 setova, steta za Tiafoe-a ali mlad je i naucice vremenom kako da izdrzi pritisak.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
U poenima 149:148 za Džona. Svaka čast mlađe momče!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostJos i to da cujem... Kazem ja sve fino, samo da je sa zglobom ok i nemam ja dilemu uopste oko ovog US Opena.Mada stvarno Vesely vuce povredu, za to se nisam sprdao.
John je ostao nekako, Rafa prosjecan danas, mada i Istomin je bio kriminalan.OVAKO
Comment
-
Juuu šta Dušan radi, nisama ispratila 4-ti set, ali prilično indisponirano mlati po ovoj loptici u stilu "baš me briga".sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMaro ako je tebi Endi lep, a Novak zgodan, onda imas nekih ozbiljnih problema..
I da, cisto da ne zaboravim: a Rodzer divan..
Nego kakav je ovo Congin autfit?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostMa zajebajem se namerno, znam da si se i ti sprdao.Mada stvarno Vesely vuce povredu, za to se nisam sprdao.
John je ostao nekako, Rafa prosjecan danas, mada i Istomin je bio kriminalan.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Marija81 View PostNe mogu svi biti lepi, zgodni i divni kao Endi, Nole, Rodžer ili Rafa
Koji kako vidim popušta u trećem setu, a i čudno mi je izgledao posle onog dugog poena.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostGledao sam nesto tog meca (Nadal - Istomin). Kada god je imao sansu Denis (brejk lopta ili bitan poen) zasro bi domacinski. Znaci tako debilne neiznudjene je pravio u bitnim poenima da to nije zdravo - fali mu neka daska. Ali opet rezultatski Nadal lagano.OVAKO
Comment
Comment