Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< US Open 2016.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo Kei, zasluzio si.

Tapatalk
    sigpic

Comment

• Kamoun

Comment

• Bravo Kei.

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
        Originally posted by Casiraghi
        Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
        Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
        Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• е вала да га не гледам до даљњег....
          sigpic

Comment

• Kako Marej przi, uze Novaku prvo mjesto.

Bolji Kei, pstajem dosadan ali sam vam davno rekao Kanada se ponavlja.
            sigpic

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
              Sad ce Honda da cokne, ne ume covek da odservira izgleda.
              Neće.
              P.S. Ako neko sretne Matsa da mu kaže da navija za Vavrinku obavezno
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Bravo, Kei. Iznenadio me da je uopšte uspeo da dobije Endija, a kamoli u 5 setova.
                Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Zasluženo.

Sad će opet Mats biti u elementu, sklonite ga radi mira u kući!

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                    Kako Marej przi, uze Novaku prvo mjesto.

Bolji Kei, pstajem dosadan ali sam vam davno rekao Kanada se ponavlja.
                    Jesi iskreno, svaka cast. Ja sam bio ubedjen u glatku pobedu Skota.

A jesi li video na kraju, na mrezi, "TENK JU VERI MAC" ! Drsko i ljutito ?

I ti si Maki verovala. Svaka cast.

Comment

• Dobro, bolji igrac veceras je ipak pobedio, mada je i to diskutabilno koliko je ishitrenih udaraca i promasaja imao.
                      Opet sramota bi bila da pobedi covek koji za cetri sata igre nije u stanju da zabije 10 fh vinera. Svaki dalji komentar je suvisan.

Jebem ti lebac jedva udjoh na forum.
                      I jos da pozdravim cacanina i da mu cestitam na onoj prognozi od sinoc da "Honda" kako on zove japanca set uzeti nece protiv Endija.
                      sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                      Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• [VINE]55xBEbZI3Z0[/VINE]
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• CICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK

sigpic

Comment

• Odličan meč dostojan četvrtfinala čestitke obojici. Moram još da kažem, ovo je jače od mene Kej i dalje penicilin za boraniju
                            Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• A Smiljan kralj vice : "Skakavac!"
                              Znao sam da mozga nema ali nisam znao da nema ni oci
                              sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                              Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                                Jesi iskreno, svaka cast. Ja sam bio ubedjen u glatku pobedu Skota.

A jesi li video na kraju, na mrezi, "TENK JU VERI MAC" ! Drsko i ljutito ?

I ti si Maki verovala. Svaka cast.
                                Bitno je čestitati. Ti bi mu od srca nasmijan čestitao? Nakon ovakvog poraza? Tek bi onda šupljak bio.
                                Pristojnost je samo da se forma zadovolji

Comment

Working...
                                X