Granoljes ako uzme 4 gema na ovom mecu treba sve nogom u dupe od srece. Kakav limit boze.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< US Open 2016.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vidis zasto, Endi Marej je covek kontre. On te nemoguce loptice i preteske za odigravanje igra najboje na svetu.
Sta god radio Granoljes isto mu se hvata.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
E moj Endi e moj Marej. Pa on ne moze protiv mocnog Marsela za set da odservira.
I to da uzme US Open, daj Zile nemoj vise molim te ....sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Opet kiša, možda se Jankela resetuje.
Marej ne deluje baš impresivno.
Nadala sam malo noćas gledala, izgleda sasvim pristojno, mada me malo nervijaju oni WTA FH baloni...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Endi je raspadac.
Evo ne moze prvi servis da ubaci.sigpic
Comment
-
A Marsel nikako ne koristi svoje prilike.
EDIT: Car trenira
Marej konačno postavlja sve na svoje mesto.Last edited by Marija81; 01-09-16, 20:49.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
odlican je Andy, igra koliko mu mu je potrebno . Prosli ga i problemi sa ramenom Grancica resio da rizikuje malo vise u drugom delu prvog seta i odmah je zanimljivije. Nije da je neko ocekivao da ce izbaciti OI Goata sada ide uobicajena shemaSimilis simili gaudet
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostE moj Endi e moj Marej. Pa on ne moze protiv mocnog Marsela za set da odservira.
I to da uzme US Open, daj Zile nemoj vise molim te ....
Comment
-
Originally posted by Zile90 View PostSandu,samo govorim trenutno stanje.Povredjen Novak ne moze sa Endijem koji je u zivotnoj formi.Pusti ti sto se on glupira i kilavi sa Marcelom,taj covek jednostavno nema cim da ga ugrozi i Endi se ponasa kao da je lakse trening.Mozda Novak totalno udje u ritam i digne igru do kraja turnira.Tada su vec sanse egal,mada treba proci Iznera,Cilica i Nadala.sigpic
Comment
Comment