Stanimal mode
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< US Open 2016.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jos nisam video coveka kojeg ovako kenja i sve mu ulazi dok igra protiv Novaka.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Nema veze sa srecom, on takticki pogresno igra protiv Vavrinke, uopste ne udara kako treba, mora ravnije i jace, mora dublje. U prvom setu, pa i u dobrom dijelu drugog je tako igrao i bio apsolutno ispred njega, mlake i spore lopte, pritom kratke mu sigurno nista dobro donijeti nece. Bi da je brzi beton, ali jbg nije.sigpic
Comment
-
I u previše poena je prepustio Vavrinki inicijativu.
Novak mora da napada, da ga šeta, troši...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Unofficialpage View PostMa znam kako se zove kanal ali nije nacionalni kanal već internacionalni samo na Srpskom jeziku. Ali i da jest treba biti malo i objektivan, ima i drugi igrač.
Stan brutalno igra sad.Last edited by Chiwwi; 12-09-16, 00:37.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostJeste, ti ga gledas pa znas. Odgledas jedan mec po Slemu.
Dobro je vise s vama i mojim pracenjem sportova. Sve znate, sjedite sa mnom kuci.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostIdemo prica o tome kako ga sere, a ovo covjek radi vec 5 godina konstantno u 95%meceva.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment