Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< US Open 2016.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stanimal mode

Comment

• ух, срамота ме да гледам, ћао... сви бре имају неке ударце, а овај само да погоди терен...свака се стиже и погодна за винер...
      Last edited by Žika; 12-09-16, 00:32.
      sigpic

Comment

• Jos nisam video coveka kojeg ovako kenja i sve mu ulazi dok igra protiv Novaka.
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Nema veze sa srecom, on takticki pogresno igra protiv Vavrinke, uopste ne udara kako treba, mora ravnije i jace, mora dublje. U prvom setu, pa i u dobrom dijelu drugog je tako igrao i bio apsolutno ispred njega, mlake i spore lopte, pritom kratke mu sigurno nista dobro donijeti nece. Bi da je brzi beton, ali jbg nije.
          sigpic

Comment

• Idemo prica o tome kako ga sere, a ovo covjek radi vec 5 godina konstantno u 95%meceva.
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Ubi ga Stan, ubi.

Mi-4c

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                Idemo prica o tome kako ga sere, a ovo covjek radi vec 5 godina konstantno u 95%meceva.
                Jeste, ti ga gledas pa znas. Odgledas jedan mec po Slemu.
                sigpic

Comment

• Ma znam kako se zove kanal ali nije nacionalni kanal već internacionalni samo na Srpskom jeziku. Ali i da jest treba biti malo i objektivan, ima i drugi igrač.

Stan brutalno igra sad.
                  Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.

Comment

• Apsolutno taktički nepripremljen, njegova sreća ovoga puta za razliku od RGa je da ima nešto više vremena da nešto pokuša promijeniti

Comment

• I u previše poena je prepustio Vavrinki inicijativu.
                      Novak mora da napada, da ga šeta, troši...
                      Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                      Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                      "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Novak treba da batali ovaj set i da ukrade kako zna i ume 4-ti, u 5-tom ce ga dobiti. Taktika, ponavljam stoti put, menjaj!

Comment

• Originally posted by Unofficialpage View Post
                          Ma znam kako se zove kanal ali nije nacionalni kanal već internacionalni samo na Srpskom jeziku. Ali i da jest treba biti malo i objektivan, ima i drugi igrač.

Stan brutalno igra sad.
                          Kad nam ga budu dali besplatno onda ce biti internacionalni a posto smo kupili licencu onda je nacionalni
                          Last edited by Chiwwi; 12-09-16, 00:37.

Comment

• Sad Novak svim silama treba da se trudi da sto vise oduzi ovaj set ali sve mi se cini da je na ivici zivaca i da ce ostatak seta statirati.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                              Jeste, ti ga gledas pa znas. Odgledas jedan mec po Slemu.
                              Zadnjih 20 slemova, samo Rg i Us ove godine nisam gledao preko 3 meca.

Dobro je vise s vama i mojim pracenjem sportova. Sve znate, sjedite sa mnom kuci.
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                                Idemo prica o tome kako ga sere, a ovo covjek radi vec 5 godina konstantno u 95%meceva.
                                Na pragu ispadanja je bio protiv Evansa, decka koji je 10 klasa ispod Novaka, a tada Stanko nije pogadjao ni 1/8 ovoga sto danas pogadja, tako da ili trolujes ili slabo pratis tenis.
                                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Working...
                                X