Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nakon sto je uzeo titulu u Njujorku 2012 Endi Marej ni jednom na US Openu nije dosao do polufinala.
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• https://twitter.com/Eurosport_UK/sta...73492848250880

riječi su suvišne

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
        I kada bi bio svaki put u pravu, ne bi valjalo
        Ali nije uopste moj post vazio generalno za izgovaranje imena, vec samo za Keija u ovom slucaju. Znaci za odredjeno - konkretno ime.
        U srpskoj transkripciji (prenošenje zvukova pisanim putem iz jednog jezika u drugi), a mi pišemo kako čitamo, znači ne u originalu.. Nišikori je Kej, samo i isključivo.

Po padežima bi bilo:

Kej Nišikori
        Keja Nišikorija
        Keju Nišikoriju
        ..itd
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Nishikori nikada nije izgubio od top10 igraca na US Openu

Prva polufinalna postava od RG2004 bez Rogera,Rafe ili Endija

2 predaje, walkover, ispadanje Rafe i Endija, Rogerov otkaz, i 4 i pol sata do polufinala ce svakako obiljeziti ovaj turnir i uci u anale kao njalaksi put u historiji.

Comment

• Ništa to neće da se pamti, možda kao neka statistika, tamo negde..pamtiće se samo ko je podigao pehar.
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              U srpskoj transkripciji (prenošenje zvukova pisanim putem iz jednog jezika u drugi), a mi pišemo kako čitamo, znači ne u originalu.. Nišikori je Kej, samo i isključivo.

Po padežima bi bilo:

Kej Nišikori
              Keja Nišikorija
              Keju Nišikoriju
              ..itd
              A Kaja?
              sigpic

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.

Comment

• Koja Kaja?
                sigpic

Comment

Koja Kaja?
                  Sada ja treba da budem nepristojan. Hehe, ali necu.
                  sigpic

Comment

• Ccccc..stidi se!

Da postavim i ovde, bilo emotivno jutros..

sigpic

Comment

• Originally posted by FitnessGuy View Post
                      Dobro sam rekao devojci noćas, 3:1 za Wawrinku.

[ATTACH=CONFIG]14595[/ATTACH]

Samo malo sam gledao četvrti set jutros. Dirnule me one ovacije Delpu pred odlučujući servis gem Wawrinke. Samo da pametno planira turnire koje će igrati i ne preoptereti zglobove. Ne verujem da je dovoljno spreman da može do kraja godine da igra sve jače turnire.
                      Devojka ti je Makedonka?
                      OVAKO

Comment

• Ooo, da.

p.s. Nadalovac, kao i ti.
                        Last edited by FitnessGuy; 08-09-16, 11:07.
                        Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Zna cura izabrati pravi igrac.
                          OVAKO

Comment

• A ko u Makedoniji ne navija za Rafinja? Mislim retki verovatno.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                              Nakon sto je uzeo titulu u Njujorku 2012 Endi Marej ni jednom na US Openu nije dosao do polufinala.
                              Njemu daleko manje lezi brzi hard nego spori. Razlika je cak i veca nego u Novakovom slucaju. Ako uzmemo da je polufinale neka mjera koliko ti lezi turnir. Mari ima:

AO - 6 polufinala
                              RG - 4 poufinala
                              Wi - 7 polufinala
                              US - 3 polufinala

Cak i sira mjera, tj. cetvrtfinala daje:

AO - 7 (u nizu)
                              RG - 6
                              Wi - 9 (u nizu)
                              US - 6

Druga je stvar sto mu mi ne mozemo zaboraviti onu titulu 2012.

Originally posted by miloolja View Post
                              A ko u Makedoniji ne navija za Rafinja? Mislim retki verovatno.
                              Stefanov tata.
                              Last edited by NI; 08-09-16, 11:18.

Comment

A ko u Makedoniji ne navija za Rafinja? Mislim retki verovatno.
                                Trebalo bi pitanje da glasi: Ko ne navija za Novaka?
                                Ne znas kakvu borbu vodim, svi oko mene Novakovci. Vecina Makedonaca navijaju za Novaka, ima i takvih za Rogera i Rafe naravno, al generalno su za Novaka.
                                OVAKO

Comment

Working...
                                X