Nakon sto je uzeo titulu u Njujorku 2012 Endi Marej ni jednom na US Openu nije dosao do polufinala.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
US Open 2016.
Collapse
X
-
-
Originally posted by Sandugp View PostI kada bi bio svaki put u pravu, ne bi valjalo
Ali nije uopste moj post vazio generalno za izgovaranje imena, vec samo za Keija u ovom slucaju. Znaci za odredjeno - konkretno ime.
Po padežima bi bilo:
Kej Nišikori
Keja Nišikorija
Keju Nišikoriju
..itdsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nishikori nikada nije izgubio od top10 igraca na US Openu
Prva polufinalna postava od RG2004 bez Rogera,Rafe ili Endija
2 predaje, walkover, ispadanje Rafe i Endija, Rogerov otkaz, i 4 i pol sata do polufinala ce svakako obiljeziti ovaj turnir i uci u anale kao njalaksi put u historiji.
Comment
-
Ništa to neće da se pamti, možda kao neka statistika, tamo negde..pamtiće se samo ko je podigao pehar.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostU srpskoj transkripciji (prenošenje zvukova pisanim putem iz jednog jezika u drugi), a mi pišemo kako čitamo, znači ne u originalu.. Nišikori je Kej, samo i isključivo.
Po padežima bi bilo:
Kej Nišikori
Keja Nišikorija
Keju Nišikoriju
..itdsigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKoja Kaja?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ccccc..stidi se!
Da postavim i ovde, bilo emotivno jutros..
sigpic
Comment
-
Originally posted by FitnessGuy View PostDobro sam rekao devojci noćas, 3:1 za Wawrinku.
[ATTACH=CONFIG]14595[/ATTACH]
Samo malo sam gledao četvrti set jutros. Dirnule me one ovacije Delpu pred odlučujući servis gem Wawrinke. Samo da pametno planira turnire koje će igrati i ne preoptereti zglobove. Ne verujem da je dovoljno spreman da može do kraja godine da igra sve jače turnire.OVAKO
Comment
-
Ooo, da.
p.s. Nadalovac, kao i ti.Last edited by FitnessGuy; 08-09-16, 11:07.Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!
Comment
-
A ko u Makedoniji ne navija za Rafinja?Mislim retki verovatno.
sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNakon sto je uzeo titulu u Njujorku 2012 Endi Marej ni jednom na US Openu nije dosao do polufinala.
AO - 6 polufinala
RG - 4 poufinala
Wi - 7 polufinala
US - 3 polufinala
Cak i sira mjera, tj. cetvrtfinala daje:
AO - 7 (u nizu)
RG - 6
Wi - 9 (u nizu)
US - 6
Druga je stvar sto mu mi ne mozemo zaboraviti onu titulu 2012.
Originally posted by miloolja View PostA ko u Makedoniji ne navija za Rafinja?Mislim retki verovatno.
Last edited by NI; 08-09-16, 11:18.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA ko u Makedoniji ne navija za Rafinja?Mislim retki verovatno.
Ne znas kakvu borbu vodim, svi oko mene Novakovci.Vecina Makedonaca navijaju za Novaka, ima i takvih za Rogera i Rafe naravno, al generalno su za Novaka.
OVAKO
Comment
Comment