Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2016.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kirjos-Marčenko na AA i to u udarnom terminu, a Delpo-David na LA... mislim stvarno
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Krasan je tenis igrao Evans. Federerovski FH, sjajan slajz BH, ali iznad svega voleji. Da covjek pozelii brze podloge. Pod uslovom da nema toliko servera i udraca. I Varinka je bio na nivou. Dva sjajna TB-ka. U prvom sam dva puta pomislio da ce Evans puci. Oba puta poslije fantasticnih Vavrinkinih udraca. (Jedan drop volej i jedna BH paralela.) U drugom TB-ku je Evans na trenutak pao. Dovoljno za hrabrog Vavrinku.

Do kuda moze Stan? Marcenko nece biti problem. Potom, Delpo, Mari i Novak/Nadal. Pobjeda nad Evansom ce da mu da energiju i samopouzdanje. Marija je jednom pobijedio na USO, Novak doveo do 5 setova. A on ima obicaj da igra bolje kako se turnir blizi kraju. Da li je titula moguca?

Comment

• Sve je moguce kada je Stan u pitanju.
        Nego sta mislis ti NI Delpo-Tim?
        Argentinac se relativno lako provozao kroz prva tri kola - ruku na srce nije ni imao teske protivnike. Od njega ocekujem odlicnu igru, sa druge strane Tim mi je nepoznanica .... ne znam koliko moze u ovom trenutku?
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Tim ne igra ništa specijalno. Bolji je osetno bio proletos na Američkoj turneji. Po meni Delpo to dobija 3:0 ili 3:1

Comment

• http://www.usopen.org/en_US/scores/schedule/index.html ...???

02.30h Nole?
            Last edited by Žika; 04-09-16, 14:58.
            sigpic

Comment

• Delpotro je donekle nepoznanica. Jedan je stvar igrati meceve u dva dobijena ili dobijati 3:0 za 2 sata igre. Druga je stvar igrati 4 sata protiv odlicnog protivnika. Moze li to DP? Druga stvar je mentalne prirode. On je odigrao Olimpijadu na svjezinu. Da li ima mentalne kondicije za uzastopne napore?

Ali ako je Huan-Martin iole blizu svoga maksimuma, morao bi pobijediti. On je prejak za Tima.
              Last edited by NI; 05-09-16, 13:29.

Comment

• Ja bih volio finale Novak - Delpo i da pobijedi, naravno, Novak

Comment

• Monfis pa Nisikori
                  sigpic

Comment

• Keija ce Ivo da izbaci danas
                    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                    with experience.

Comment

• Nole se poigravao dva seta sa Edmundom, onda je dosao mali pad u trecem setu , i ta povreda nadam se da nije nista ozbiljno jel sad idu tezi mecevi i treba biti 100% spreman...Lukas Pouile odigrao vrhunski mec protiv Nadala, svaka cast,,,

Comment

• Slažem se da Thiem mora još da uči da bi dobio zdravog Delpa, biće interesantan meč u svakom slučaju.
                        Last edited by Dekson; 05-09-16, 15:41.
                        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Sve osim maksimalne pobjede Del Potra bi za mene bilo iznenađenje. Uopšte nijesam siguran da će Murray lako protiv Propuha
                          Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Originally posted by amnesiac View Post
                            Sve osim maksimalne pobjede Del Potra bi za mene bilo iznenađenje. Uopšte nijesam siguran da će Murray lako protiv Propuha
                            Ma nema sanse da bude lako protiv Propuha. Bugarce je znalo da ga muci pa i pobedi, a Marejev napad se pokazao kao prilicno los cak i na ovom brzem betonu. Nije mogao Lorencija da probija i gresio je je neretko kako je "poen odmicao", a i Propuh ume fino bh slajsom da se odrzava u poenu, pa cak i da napada bh.
                            Ne verujem da ce skotu biti lako.
                            Bilo bi zanimljivo da Propuh dobije Mareja, pa onda na primer (ne daj boze) Conga dobije Novaka. Kome biste tada davali najvece sanse za titulu? Ja Monfilsu.
                            Last edited by Sandugp; 05-09-16, 16:04.
                            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Jao jao eurosport. Taman se spremam da gledam Delpa kada oni prenose Halep i biciklizam. Kada god pomislim da ne moze gore ovqko nesto se desi...

Comment

• Ovo je zlostavljanje gledalaca. Iako moram priznati da sam očekivao, čovjek se uvijek nada.
                                Last edited by amnesiac; 05-09-16, 16:15.
                                Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

Working...