Koliko taj covjek odskace svojim znanjem,kretnjama nevjerovatno je prosto...svaki pas,svaki potez je kod nje smislen i logican,ali ovi ga ne prate kako treba
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2016/2017 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pih majke vam ga smrdljive sta se povlacite, stvarno mi nije jasno...Umalo da ga primimo, a gol visi u vazduhu.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Sta izvodi Kvardado na kraju - sto ih ne otera u dublji minus?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Kvadrado svaku loptu prodao od kako je usao, bas je ocajan bio. Ne volim kad damo rano gol i onda igramo kao sline, ali hajde, ovog puta smo sacuvali gol i +7.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Slazem se, Rugani odigrao odlicno veceras. Nadam se da Pjanic niej ozbiljnije povredjen, u Petak je Superkup Italije protiv Milana, pa bi valjalo da se oporavi.Dreams are coming true.
Comment
Comment