Announcement

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2016/2017 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma čist gol poništen, ali šta je tu je.....Benatja je bio u ofsajdu, Bonući ne.

Na to sve Benatja nije uticao na Donu, koji je propisno kiksnuo kod gola.

Comment

• E kad vidim Nedveda prosto ne verujem na sta sad lici Ceski fudbal
      Mislim da je bio u ofsajdu sad dal je uticao ili nije...

Evo sad gledam Italijanski studio ,moracu da naucim Italijanski

Al sve su jasno graficki prikazali ne razumem sta pricaju,Benatia bio u ofsajdu al je stao Bonuci ni blizu,pomocnik pogresio po mom misljenju
      Last edited by 61563; 22-10-16, 21:47.

Comment

• Moja greska onda, mislio sam da je bio Aleks Sandro ali svakako gol nije smeo biti ponisten.
        Dybala se povredio, zadnja loza je u pitanju i nadam se da nije nista ozbiljno. Mrsava utakmica bas, ocekujem bolje drugo poluvreme, ali mi smo bas bezidejni u napadu. Dosta faulova i seckanja igre, dobro se spremio Montela.
        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Definitivno niko nije dirao loptu ali su bila 2 igraca u ofsajdu cini mi se... Sto se mene tice nije bilo dileme, ne znam po kom osnovu su ponistili gol

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
          VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Svaka cast pomocnom sucu.

Last edited by Rossonero; 22-10-16, 21:45.

Comment

• Originally posted by Miletić View Post
              Definitivno niko nije dirao loptu ali su bila 2 igraca u ofsajdu cini mi se... Sto se mene tice nije bilo dileme, ne znam po kom osnovu su ponistili gol

Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatoka
              Bonucci je uticao na igru, jbg da se on nije aktivirao ne bi ni Donaruma onako reagovao.

Comment

• Al bonuci nije bio u ofsajdu ovaj prvi Benatia jeste al je stao,Bon jeste uticao al nije bio u ofsajdu

Comment

• Ovaj decko ima samo 18 godina.

Locatelli

Comment

• Odlican gol Locatelija juniora, valjda se sada probudimo. Previse letargicna tekma, smorih se opasno.

Comment

• Comment

• Mrtvi Rizzoli nijedan faul da nam da, pa kad nam ponisti cist gol, daj barem koji faul kad je vec faul majmuncino raspala

Comment

• U retkom kom timu je prednost kao Milanu,kad ti se povredi kapiten

Comment

• Bravo Romagnoli.

Usao je momak koji je promasio profesiju.
                            Last edited by Rossonero; 22-10-16, 22:22.

Comment

• Neverovtna nezainteresovanost igraca, stvarno nemam reci. Ubise ih faulovima jbg, sve je to taktika.
                              Neka se srami Allegri, gubi vec 2. derbi ove sezone a siguran sam da ce izgubiti i od Rome i Napolija u gostima, za ovo nema opravdanja. Pod hitno naci veznog igraca kreativca koji ce baciti krstenu loptu i namestiti gol, ovako je vec mucenje.
                              Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Uvodjenjem Gomeza zatvara Montella utakmicu.

Naklon do poda za malog Locatellija.
                                Last edited by Rossonero; 22-10-16, 22:38.

Comment

Working...
                                X