Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2016/2017 - (diskutovanje i komentarisanje utakmica uzivo)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dosta energije u ekipi Peskare i među navijačima, mislim da sigurno ostaju u eliti...
Ufff, kako se izvuče Inter! Bilo je šansi na obe strane ali na kraju je slavio tim koji je ipak imao nešto više prilika. Valjda je sada pao ogroman psihološki teret i biće samo bolje. Dolazi uskoro i Gabigol...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Odlican mec, jedan od boljih koji sam gledao, sto se tice Serie A, u poslednje vreme. Bilo sijaset prilika. Na kraju je Inter ovo zasluzio sto im se desilo na kraju. Mnogo bi bilo da dva kola zaredom, u mecevima gde su mnogo bolji, izgube bodove.
Comment
-
Koja je svrha guranje Polija i Sose u startnoj postavi, zaista bih voleo da znam.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Nije problem samo u Poliju. Bojim se da ima neko iznad Montelle sto mu slaze ekipu. Ovdje je u pitanju veci problem. Lapadulu je obecao u startnoj postavi. Zasto taj isti Lapadula ulazi u 86 minuti? Sezona je tek pocela, a vec mi se mnogo stvari ne svidja.
TapatalkLast edited by Rossonero; 12-09-16, 11:07.
Comment
-
Ako Kinezi ispostuju dogovor to je jasno kao dan da Montella nece voditi ekipu sljedece sezone. Bez obzira na rezultate u ovoj sezoni. Nevjerovatno je da mi pricamo o sljedecoj sezoni, a ova je tek pocela. Tuga.
Vas sinoc izvuce Icardi iz problema.
TapatalkLast edited by Rossonero; 12-09-16, 11:18.
Comment
-
Mislim da sto se Milana tice ode jos jedna sezone vec na startu,od trenera, igraca mnogo lose,nema sta mnogo da se prica Juve bez premca,Roma i Napoli borba za drugu i trecu poziciju ,jedino me zanima dal Inter moze da se umesa u tu bitku,mislim da tesko mada ko zna oni su mi najveca enigma do sad mada rano je jos,borba za opstanak ce biti najzanimljivija
Comment
-
Nisam gledao utakmicu ali video sam po ocenama da je Sosa bio najbolji u ekipi Milana, vrlo dobru statistiku ima i pogodio je stativu koliko sam video...
Milan ove godine gledam sa uzivanjem jer znam da dolazi nova era i svakim danom i svakom utakmicom smo blize tome tako da jedva cekam da se zavrsi sezona a za rezultat mi nije stalo uopste, samo da ne ispadnemo
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment