Kakav BOGOTAC!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2016/17
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Inace ona situacija kod gola je bas smijesna, mislim na reakciju igraca Barse. Pato ide sam ka golu a njih trojica mu oslobadjaju prostor umjesto da mu neko bar pridje. Iz aviona se vidjelo da ceka da doda Sansoneu a ovaj naravno sve vise imao prostora oko sebe.
Comment
-
Originally posted by Ognjen View PostHaha ovaj brat pominje Hesea koji nije ostavio nikakav trag u Realu.
Tako je matori, ne znaci ovo vjerovatno nista rezultatski ali volim ove smekerske poteze.
Al ukupno gledano vise je odradio i pokazao nego el hadaddi, sergi roberto i ostale vase "male majstore"Hard work beats talent when talent doesn't work hard!
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDobra utakmica, ostecena Barselona, trebao je sudija da im da dva penala, trebao je i jedan Viljarealu, sve zbog igranja rukom. Sudije u Primeri su isto kriminalne. Suarez ove sezone ne zna dje udara, prvi dodir mu je ocajan.
Desna strana bez balansa. Dje si Deni Alvese...
Suarez najgori igrac Barselone UBJEDLJIVO.
Lucho treba da ide na kraj sezone, tri godine je dosta.
E pricace se o tome tragu Hesea Rodrigeza vidji...
Pa sest mjeseci prosle sezone Serhi Roberta su bili world-class.
Sent from my LG-H818 using TapatalkLast edited by Baka; 08-01-17, 22:42.
Comment
Comment