Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sinsinati 2016

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nadal izgleda toliko iscijeđeno nakon igranja u singlu Olimpijskih igara na kojima je dobio samo umor i razočaranje, odnosno najgoru moguću kombinaciju maratonskih mečeva (kombinovano sa, istina, uspješnim dublom) da bi zauzvrat dobio - ništa.

Nikad, ali nikad neću razumjeti trenutnu generaciju tenisera (tu mislim na one najbolje) koja je dala toliku važnost tenisu na Olimpijskim igrama. Mislim da je glavni krivac za to upravo Federer koji je na moje zaprepašćenje tokom 2004. kada je imao svega 2 osvojena GS-a u karijeri kao ciljeve označio odbranu Wimbledona i Olimpijadu u Atini. Srećom je ispao od Berdycha i to mu je omogućilo da se vrati tenisu (pravom, a ne olimpijskom). Tada nadolazeća generacija je takođe krenula njegovim stopama, a nadam se da generacija koja sada nadolazi neće napraviti isto. Koliki je stvarni značaj tenisa na OI dovoljno govori to što se za vrijeme trajanja Olimpijade paralelno održava turnir Masters 1000. Sličan primjer možemo naći jedino u fudbalu, a svi znamo koliko taj sport ima značaj na OI.
    Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

E moj Nadal, bolje da si se još kupao i sunčao na Kopakabani
      Čestitke Borni.
      Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

Originally posted by amnesiac View Post
        Nadal izgleda toliko iscijeđeno nakon igranja u singlu Olimpijskih igara na kojima je dobio samo umor i razočaranje, odnosno najgoru moguću kombinaciju maratonskih mečeva (kombinovano sa, istina, uspješnim dublom) da bi zauzvrat dobio - ništa.

Nikad, ali nikad neću razumjeti trenutnu generaciju tenisera (tu mislim na one najbolje) koja je dala toliku važnost tenisu na Olimpijskim igrama. Mislim da je glavni krivac za to upravo Federer koji je na moje zaprepašćenje tokom 2004. kada je imao svega 2 osvojena GS-a u karijeri kao ciljeve označio odbranu Wimbledona i Olimpijadu u Atini. Srećom je ispao od Berdycha i to mu je omogućilo da se vrati tenisu (pravom, a ne olimpijskom). Tada nadolazeća generacija je takođe krenula njegovim stopama, a nadam se da generacija koja sada nadolazi neće napraviti isto. Koliki je stvarni značaj tenisa na OI dovoljno govori to što se za vrijeme trajanja Olimpijade paralelno održava turnir Masters 1000. Sličan primjer možemo naći jedino u fudbalu, a svi znamo koliko taj sport ima značaj na OI.
        Ne bi se složio, da Nadal nije dobio ništa na OI - dobio je zlato v dublovima. Nije osvojio medalju u singlu jer je bio razpored pravi užas.

A to što ti smatraš OI nebitne za tenisače je tvoja stvar. Pa što je tu problem da je najboljim tenisačima OI jako bitan turnir? Što vas tu na foromu toliko smetaju te OI? Baš me zanima kako bi to sve izgledalo, da Vam je Nole osvojil zlato. Onda bi verovatno OI bile najvažaniji turnir u tenisu.

Comment

E baš si me potrefio s Nolom, pravi sam njegov navijač
          Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

Prekucali igricu Goffin i Nishikori, gdje će preko Tomika koji stoji, posebna su kategorija, koliko su samo `dobijenih` setova i mečeva izgubili u zadnje dvije sezone

Rafa raspad, Raonić MTO, Stan povreda, Gael predao, Endi MTO, Thiem u bolovima, Nik prekucao pokemone

Griša najozbiljniji kandidat za titulu

"I need matches like that," said Dimitrov. "I need ten or 12 more of those matches to sustain that level and also to send a statement not only for me, but towards everyone. I'm here to play and here to compete."

Derbi turnira Čila-Tomas, idemo momci
            Last edited by shminka; 19-08-16, 00:01.

Comment

Kei se hvatao za kuk, a i on je iscijeđen kao limun. Problem kod njega je, vjerujem, bila i motivacija s obzirom na potencijalnog sljedećeg protivnika (očekuje se Andy). Murray obično "voli" da se muči sa protivnicima, ali Nishikorija bez problema razbije.

Comment

Djokovic ako nije mentalno potonuo ima nikad laksi posao u Njujorku
                sigpic

Comment

Raspada se ATP tour, uzece Sousa USO.
                  OVAKO

Comment

Sigurno je to zbog nove frizure

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

и Цонга ћера модни тренд, оде кући певајући... па шта остаје Ендију до краја? Томица? ауу њега ће левом руком....

стварно овај Синсинати сваке године све већи блам...
                      Last edited by Žika; 19-08-16, 01:18.
                      sigpic

Comment

Čila-Ivanišević 2-0

Comment

shminka,

Kad sam vidio ovo:
                          Zlatnu olimpijsku medalju smatram najvecim mogucim dostignucem u karijeri tenisera. Sramota je da veliki Roger Federer nije vlasnik iste.
                          dosao sam da zakljucka da treba zabraniti kladjenje osim u avatar.

------------

Mari bi morao osvojiti Sinsinati. To ce dodatno da ga umori pred USO ali ce ga i dovesti na 800 poena u trci. U slucaju da odvoji i USO, izbija na prvo mjesto do kraja godine.

Comment

Srećom po nas Novakovce OI ne donose bodove.

Comment

и Томица танковао? Чила иде даље, сада гледамо хрватски дерби... нисам сигуран да је хрватски тинејџер симпа Марину.... решио Марин да нападне један Мастерс у животу, али знасе да је Синсинати чудан турнир, резервисано за Ендија....
                              Last edited by Žika; 19-08-16, 09:31.
                              sigpic

Comment

Originally posted by NI View Post
                                shminka,

Kad sam vidio ovo:

dosao sam da zakljucka da treba zabraniti kladjenje osim u avatar.

------------

Mari bi morao osvojiti Sinsinati. To ce dodatno da ga umori pred USO ali ce ga i dovesti na 800 poena u trci. U slucaju da odvoji i USO, izbija na prvo mjesto do kraja godine.
                                Cak i da Mari osvoji Sinsi i USO on nije favorit da bude prvi do kraja godine. To naravno pod uslov da Novak dodje barem do polufinala US Opena. U tom slucaju bi Novak manje vise trebao da bude samo bolji od Mareja do kraja sezone. Posto Novaku ide omiljen deo sezone to je verovatnije nego da Marej bude bolji. Naravno jako je bitno da Novak vise ne kiksira. Bilo bi lepo videti kako ce Marej da se nosi sa pritiskom u nekom velikom finalu sa Novakom.

Gledacjuci iz ovog ugla drago mi je sto je Srbija ispala is Davis Cup-a. Nadam se da ce Marej igrati Davis Cup.

Jedno se ipak slazem sa tobom. Ako Marej uzme Sinsi i Us Open, bice favorit da preuzme prvo mesto do Majamija. Cak i da se to desi, za Novaka mnogo bolje da izgubi prvo mesto na prolecnoj Americkoj turneji nego do kraja godine. Razlika je u 20 nedelje, a i vrlo moguce mnogo vise, jer ako ga izgubi tek na prolecnoj americkoj turneji bice favorit da ga vrati na Wimbledonu(Tj. izgubio bi prvo mesto na nekih 14 nedelja. Kao Novakovom navijacu mi ne bi smetalo da bude tako. Mislim da bi to imalo dosta pozitivnih posledica. Medjutim ako bi Novak izgubio prvo mesto na kraju godine, izgubio bi ga na mnoogo duze).

...........

Treba takodje napomeuti da ovako slab tur mnogo vise odgovara Mareju nego Novaku. Federer iz 2015. bi mnogo vise puta pobedjivao Mareja iz 2016. nego Novaka iz 2016.

Originally posted by Weltschmerz View Post
                                Srećom po nas Novakovce OI ne donose bodove.
                                Apsolutno. Zato mi nije krivo sto je Marej uzeo OI. Takodje mislim da turnire koje je Novak osvajao treba vise da vrede. Posteno bi bilo da IW i Majami vrede 1250, i da Doha vredi isto kao Queens. Onda bi bio ok sa cinjenicom na OI vrede 750. Po prikazanoj igri, rezultatima, zrebovima, misllim da je trenutna Race lista realna.
                                Last edited by 147; 19-08-16, 09:43.

Comment

Working...
                                X