Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, mada njemu su 33 godine, poslednji veliki ugovor u karijeri, da nece u Kinu?

Na ljeto je bilo tako logicno da ga Zoze dovede, sad bas i nema neke prevelike logike
    sigpic

Comment

• Pa kako su se Dzons-Roho uzdigli, plus Smoling, plus Bejli (doduse AFCON), pa tu dodaj Blinda/Kerika/Mensu kao makeshift opcije, stvarno deluje malo cudno.

Jedino ako ima istine u onim Smoling exit spekulacijama.
      sigpic

Comment

• Bas nema potrebe, ali ko zna. S druge strane i Liverpulu i Evertonu bi odlicno dosao, Liverpul sa njim i Matipom bi imao mozda i najbolji stoperski tandem u ligi.
        sigpic

Comment

• Је л' се доводи с неким у везу или Владане нагађаш?

Comment

• Originally posted by Pobeda.. View Post
            Је л' се доводи с неким у везу или Владане нагађаш?
            Niko za sada konkretno. Ovi insajderi iz Sotona kazu da jos nema zvanicnog prilaza od nijednog kluba .
            sigpic

Comment

• Како би легао с Матипом, буквално би могао да дође да одради ову полусезону, превише би значио, иако има још пар година врхунскох фудбала. Претпостављам да није много скуп..
              Last edited by Победа; 05-01-17, 18:57.

Comment

• Stouk nudi novi ugovor Krauču,još dva gola do okruglih 100 u PL
                Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Ma jok, nema sta on da trazi u Liverpulu. Platu koju moze da dobije u Kini kod nas moze samo da sanja. Kina ili eventualno Junajted, covek nije imao neke ugovore u svojoj karijeri. Verovatno i on hoce da zaradi koji dinar.
                  Uostalom ja hocu Virgila!
                  IMG-20190614-192941
                  "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                  Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Everton zavrsava Snajderlina, zeli Manolasa i Depaja, Ljorente blizu Celsija, Sako blizu Sautemptona.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Sako blizu Sautemptona.
                      Gde si pročitao to za Sakoa?
                      Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• sigpic

Comment

• Ne mrda Defo iz Sanderlenda.

Nešto kontam da će Fonte završiti u Evertonu.
                          Last edited by Crni Đorđe; 06-01-17, 13:07.
                          sigpic

Comment

• Ne kapiram stvarno to za Ljorentea, evo trudim se ali ne mogu, jos sam negde procitao da ce Mici na pozajmicu. Pa bravo. :S

Dovedes igraca za 32m i sad ga bacis na pozajmicu a dovedes Ljorentea. Ubaci Konte Micija sad u kupu i gledaj ga kako kida. :S

Ovo nikako ne moze biti dobar potez.

Comment

• Mislim da ce WH dogovoriti Dembelea. Defo nece nidje
                              Originally posted by Dekinjo
                              Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                              Originally posted by La Jugoslavia
                              Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Ne, kazu da Batsuaji ostaje

Chelsea considering shock move for Swansea striker Fernando Llorente - but they still want Batshuayi to stay #cfc
                                http://www.telegraph.co.uk/football/...ando-llorente/

Ali stvarno nema logike dovodjenje Ljorentea.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X