Sad kad Arsenal opet završi u top 4 plus ako uzme FA kup... Moglo bi nešto kao 2014.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Nema šanse. Daće mu najveći transfer budzet u poslednjih ko zna koliko godina. Mislim i da sledeću sezonu podbaci da ne bi dobio otkaz.
Aki, ovde nema računice. U nedelju posle 17h će se znati kako i šta. Ovo pričam o Liverpulu, jer Pep nema šanse da podbaci toliko.Last edited by z0La; 10-05-17, 23:04.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Meni je nerealno da može ovoliko da se flopuje. Da izgbiš kući od CP-a, igraš nerešeno sa Bornmautom i Svecima i tako izgubiš top4. To nije flop, to je flopčina. Ako izgubimo top4, mogu da vidim preispitivanje i kod navijača a i kod uprave oko Kloppa.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Drzao bih Klopa kao malo vode na dlanu i da izvisi za LS ove sezone.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Spavate li mirno?
Sinoc nisam gledao tekmu totalno fokusirano i na miru kako volim posto sam radio, u prvom su nas sabili, izvredjali me u kladzi jer sam govorio kako je Arsenal singl dana. Na kraju meca sam solio ja.
Alexis gol posvecuje Akiju posebno.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ево једне интересантне чињенице. Ливерпул прошле сезоне играо финале ЛЕ за улазак у ЛШ и изгубио, а Јунајтед у гостима од Вест Хема изгубио за ТОП4 2 кола пред крај. Ове сезоне Јунајтед игра финале ЛЕ за ЛШ, а Ливерпул с Вест Хемом у гостима 2 кола пред крај за ТОП4.Last edited by Победа; 12-05-17, 00:00.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostLiverpul sigurno nece pobediti WHU.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment