Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Originally posted by Princoni View PostA hajde dobro, neka bude da si ti navijac, a ja eto nisam
Jesi se radovao kad je klub dao go?sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostTi nisi navijac ovog kluba. Sramota.
Princoviću čestitam na dobroj i muškoj utakmici danas,više sreće drugi putsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostTrebalo bi,tojest ako završi i u top 4 onda 5. tim ide u kvalifikacije za LŠ.
A ako ne zavrsi u top 4 a uzme LE onda ce PL u sledecoj sezoni imati 5 predstavnika.
O Junajtedu pricam.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostNe - ako zavrsi u top 4 a uzme LE 4 kluba iz PL igraju LS.
A ako ne zavrsi u top 4 a uzme LE onda ce PL u sledecoj sezoni imati 5 predstavnika.
O Junajtedu pricam.
Posto pre pocetka takmicenja Englezi imaju 4, i LE ima jedno mesto. Sto znaci da jedno mesto ostaje upraznjeno.
Comment
-
Prva četiri i Junajted ako osvoji LE idu u LŠ.
U ligu Evrope idu šesti i sedmi.Last edited by BorisUnited99; 07-05-17, 20:23.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostKo onda dobija mesto u LS?
Posto pre pocetka takmicenja Englezi imaju 4, i LE ima jedno mesto. Sto znaci da jedno mesto ostaje upraznjeno.
Pobednik LE ima zagarantovano mesto u LS sledece sezone. Medjutim u koliko je taj pobednik vec na neki drugi nacin ostvario plasman u LS njegovo pravo ucesca preko nacionalne lige je "jace" tj potire pravo ucesca preko osvajanja Lige Evrope.
Glupo bi, i nerealno bilo da u koliko Junajted na primer bude u top 4 a i osvoji LE peti iz Premijer Lige ide u LS? Po cemu bi ta ekipa ta peta ekipa iz Premijer Lige zasluzila plasman u LS? Ni pocemu.
A to mesto nece ostati upraznjeno, bice popunjeno na neki drugi nacin.
Jer bi Junajted morao da igra kvale za LS ako bude cetvrti a ovako nece morati, pa ce neko drugi preko kvala uleteti.Last edited by Sandugp; 07-05-17, 21:14.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Sad sam malo češljao po netu,navodno ako završe u top 4 onda im se važi po pravilima PL prva tri direktno,četvrti kvalifikacije.A ako budu van 4 onda se direktno kvalifikuju samo ako osvoje LE i postaju peti član LŠ koliko je inače maksimum.Ne znam nisu mi jasna ova pravila i nikako mi nisu logičnasigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment