Originally posted by z0La
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Originally posted by Ves View PostJedinstvo i protekcija
Ne znam sta se bune ljudi, kontakt je postojao bez obzira sto je golman sklanjao ruke.Last edited by mikisavic89; 30-04-17, 13:55.
Comment
-
Realno iz onog ugla sudije jeste penal i nije mogao covek da vidi da se ovaj bacio bez kontakta, tako da se sudija ovde i ne moze nesto preterano kriviti. Sa druge strane pod hitno tehnologiju uvesti, dosta mi je vise neregularnih golova i gluposti iz vikenda u vikend.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKoliko samo penala očiglednih nije svirano za Junajted. Malo i nas arbitri da pogledaju. Namazanko Rašford
čarne oči ima
da me hoće
da me hoće
pogledati njima" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Ciganski, Rasko.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostU Italiji od sledece sezone a i Englezi bi trebali razmisliti o tome.
srdjane, da je jedan sudija na tekmi pa da razumem, ali ovako nema izgovora.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostKoliko samo penala očiglednih nije svirano za Junajted. Malo i nas arbitri da pogledaju. Namazanko Rašford
Comment
Comment