Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa očogleno nismo Čelzi ili Mou nije Konte ili nije se sve poklopilo da odmah cap napravimo ovo što i oni u prvoj sezoni.
    Tri trenera za četiri sezone, treba to sažvakati i svariti.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Naravno da ne moze, Bajern, Real, Barselona su klubovi kojima se ne moze parirati bez dugogodisnje stabilnosti. Moguce je kod nekog otvaranja zrijeba jedino. Ali da bi se Junajted pobio sa svima, kao Mojesov sa Bajernom to svakako, vaterpolo rezultata ne bi bilo.
      sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Pa očogleno nismo Čelzi ili Mou nije Konte ili nije se sve poklopilo da odmah cap napravimo ovo što i oni u prvoj sezoni.
        Tri trenera za četiri sezone, treba to sažvakati i svariti.
        Kojoj prvoj sezonu, ist ovi igraci su sa Murinjom osvojili titulu i igrali polufinale LS. Baza je tu, Konte odlican strucnjak, ratnik, dobar mentalitet. Ali mislis da ovaj Celsi moze do titule LS sledece sezone? Ja mislim da nema sanse.
        sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
          Normalno da nije isto, mislim meni nije isto i pored razmaženosti, da li smo u top 4 ili 18ti. Naravno da svi teže da budu prvi, pa i Junajted, ali u ovim godinama tranzicije, može malo kredita da se troši.
          Meni je sve van 4 veliki, veliki neuspeh, naravno dok ona ne prođe. Čuj 18ti.
          Da osvojimo ligu evrope, meni bi svejedno bilo dal smo 2. ili 17, idemo u LS i to je to. Jer ipak, sve su to nebitna mesta. Ni za jedan ambiciozan klub to nece biti pozitivno secanje kada se za 10 godina budu prisecali. Evo ti pogledaj Akija, on se cak ne seca ni da je Arsenal zavrsio pre samo tri i cetri godine cetvrti. Bas je napisao skoro da je Arsenal poslednji put bio cetvrti 2011. godine. Toliko o tome.

Svakom ozbiljnom klubu sezona bez titule je sezona za zaborav.
          Originally posted by Dekinjo
          Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
          Originally posted by La Jugoslavia
          Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Pa ja sam mislio da je nebitno sve od 2. do 18. mjesta, kako je sad bitno jesi li izgubio 1-0 ili 12-0?
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Tako sto je ekipa takmicarska, spremna na rat, borbu, na manje od pola sata do kraja imala prolaz. Real je imao onu seriju od pet uzastopnih godina ispadanja u osmini finala, zamisli da su rekli odlican rezultat. Ljudi glavama placali svake sezone maltene. Zbog te osmine sampion Kapelo otkaz dobio.
              sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                Pa ja sam mislio da je nebitno sve od 2. do 18. mjesta, kako je sad bitno jesi li izgubio 1-0 ili 12-0?
                Jebi ga, neke ekipe imaju takmicarski mentalitet pa vole da se kolju, neke boli kurac dal ce puci 1:0 ili 8:2. Slobodno i ovo spinuj.
                Originally posted by Dekinjo
                Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                Originally posted by La Jugoslavia
                Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                  Junajted ne moze da osvoji LS jos pet godina, ja sam toga svjestan, a top cetiri je gubitnicka prica, da se sezona opravda. To top cetiri mora biti uspjeh za Everton, Lester, Totenhem, ali za giganta nikako.

Junajted ako ne ode u LS gubi 20 miliona funti penala zbog Adidasa, to ce najvise da ih boli
                  Top4 nije nikakav uspjeh, ali mjesto van top4 je neuspjeh. Jedino ako Junajted ne udje u LS.

Comment

• Sve sem titule u PL ili LS je neuspjeh. Taman tri kupa da osvoje uz komjuniti meh.
                    sigpic

Comment

• Ne bih se bas slozio da je neuspjeh, pogotovo ako klub prolazi kroz promjene. A sto se tice kup takmicenja, to se slazem u potpunosti. To su trofeji za Everton, Wba i takve klubove. Nije ih na odmet osvojiti ali ne bih se osjecao nesto posebno ni da se osvoje ni da se ne osvoje.

Comment

• Normalno da je neuspijeh sezona bez titule ali da je svejedno biti 3. ili 15. na kraju sezone i nije bas logicno.

Ako si 3. to znaci da nisi daleko od zacrtanog uspijeha a to je pozicija broj 1. Imas neku podlogu na osnovu koje treba da nastavis u istom pravcu uz poboljsanja na pojedinim elementima, kako u pogledu dovodjena novih igraca tako i u smislu stila igre kojim hoces da ti tim igra.

Comment

• Opet Arsenal najbolji primjer, 12 godina su top 4, nekad cetvrti, nekad treci, nekad drugi i nikako da uzmu titulu, stagnacija je moguca na svim nivoima. Zar im ne bi bilo bolje da su 3 puta za to vrijeme osvojili titulu, 5 bili van top cetiri npr. Bilo bi im milion puta bolje.

Junajted i Siti su najbolji primjer da ni pare vise nista ne znace, a Lester ubjedljivo najbolji.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                            Kojoj prvoj sezonu, ist ovi igraci su sa Murinjom osvojili titulu i igrali polufinale LS. Baza je tu, Konte odlican strucnjak, ratnik, dobar mentalitet. Ali mislis da ovaj Celsi moze do titule LS sledece sezone? Ja mislim da nema sanse.
                            Sve je to tako, pričam samo o trenutnoj situaciji... više sam akcenat bacila na tu tranziciju, jer posle onakve višedecenijske dominacije jednog čoveka, mnogo toga je moralo da se menja, ne samo trenr(i).

Originally posted by bici View Post
                            Da osvojimo ligu evrope, meni bi svejedno bilo dal smo 2. ili 17, idemo u LS i to je to. Jer ipak, sve su to nebitna mesta. Ni za jedan ambiciozan klub to nece biti pozitivno secanje kada se za 10 godina budu prisecali. Evo ti pogledaj Akija, on se cak ne seca ni da je Arsenal zavrsio pre samo tri i cetri godine cetvrti. Bas je napisao skoro da je Arsenal poslednji put bio cetvrti 2011. godine. Toliko o tome.

Svakom ozbiljnom klubu sezona bez titule je sezona za zaborav.
                            Stoji to za trofej LE, ali da smo 17.-18. to mi baš teško da prihvatim i sumnjam da se to negatvno iskustvo ne bi pamtilo ko zna koliko, pogotovu ako nemaš ni kasnije neke uspehe, koji bi eventualno sve obrisali. U svakom slučaju najvažnije je osvajanje PL, pa sve ostalo..LŠ, FA.. onaj ostatak ne znam da li da pominjem.. Nisu nama sećanja tako kratka, jer imamo i čega da se sećamo, Aki nije adekvatan uzorak.

I kad te već pominjem.. kakav prelazak sa Arsena na Putina ili imaš neku paralelu da povučeš, a Aki?
                            Last edited by miloolja; 11-03-17, 12:37.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Autokratija all the way

Salim se. Simpatican je meni Putin, mega pametan lik, al jebiga Socjalista
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Svidja mi se kod tebe, sto koliko god da ti je razmisljanje nonsens. Ti ostajes pri svom, sto je za respect. [emoji3]

A kad si se dohvatio Stokea i Palasa, za njih bi i peto, sesto mesto bio uspeh. Ali Arsenal je gigant, za takav klub bi samo titula mogla i morala biti uspeh. Cika Wenger isprao mozgove.

Sent from my HTC One_M8 dual sim using Tapatalk
                                IMG-20190614-192941
                                "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                                Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

Working...