Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I tebi Vladane, a i ostalima ovdje, sretna nova godina.

A ozbiljno mi nije jasno kako prije nije prepoznat talenat. Nije postu bio cilj ismijavanje Fontea.
    Treba imati i srece. Pogledas jednog Walcotta koji bez talenta od sesnaeste muze pare od kluba.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Srecna nova godina Samuraju, ne treba zaboraviti da je tvoj ljubljeni trener ljetos uradio sve da dovede igraca koji je bio amater do prije nekoliko godina, a koji ga je ispalio pritom.
      Trebalo mi je pola sata da skontam na koga mislis
      sigpic

Comment

• sigpic

Comment

• Originally posted by bici View Post
          Fokusirao bi se Konte na odbranu u prelaznom roku. Doveo bi mozda stopera i golmana. Ne Manea i Vajnalduma. Kao sto se u Celziju fokusirao na odbranu, u vidu Luiza i Kantea.
          U tome i jeste poenta, treba naci golmana, treba naci nekog stabilnog stopera. On u Celsiju imao Thiba i po meni najboljeg defanzivca lige Azpija, odlicna osnova. U Liverpulu to ne bi dobio, a tesko da bi mogao da kupi nekog top stopera/golmana. Plus u Celsiju ima najbolje vezne defanzivce lige Matica i Kantea.
          IMG-20190614-192941
          "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
          Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• On u Celziju ima jako labilne stopere u vidu Luiza i Kejhila. Tu je i Aspilikueta koji nije ranije igrao stopera, bar ne u nekoj jacoj meri. Da dodam i to da nijedan od njih trojice nije igrao u sistemu od tri stopera. Ipak, sad cela ta defanzivna jedinica izgleda brutalno. Iako ne bi trebala. Ne sumnjam da bi izvukao iz Lovrena i jos nekog stopera mnogo vise nego sto Klop izvlaci. Tibo je pruzao prilicno slabe partije ako se uzme u obzir statistika odbrana, bezobrazno bi bilo reci da je Kurtoa jedan od glavnih razloga dobre odbrane Celzija. Inace Klopova je greska sto je platio 2 stopera i golmana 10 miliona a dva ofanzivca 60-70 miliona. Konte je birao Kantea, birao bi ga verovatno i da je bio trener Liverpula. Ne vidim zasto to ne bi dobio da je otisao u Liverpul. Tj. nije Klopova greska sto je odigrao prelazni rok tako kako je odigrao, doveo je igrace koji se odlicno uklapaju u njegov sistem(Mane, Vajnaldum), ali mi je nejasan taj tvoj argument da Konte ne bi dobio ono sto je dobio u Celziju u vidu pojacanja.
            Originally posted by Dekinjo
            Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
            Originally posted by La Jugoslavia
            Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Comment

• Hul(ili Hal, kako već) je baš očajna ekipa i zasluženo na posljednjem mjestu, čini mi se da je tabela realna kad je zona ispadanja u pitanju - Sanderlend,Svonsi i Hul su trojka na dnu i mislim da će tu biti i u maju. Doduše u januaru ako budu kupovali možda i imaju šansu da se izvuku.

Dobija večeras Everton rutinski, koliko god sam loš prognozer mislim da ovo ne mogu promašiti.
                Last edited by BorisUnited99; 30-12-16, 20:55.

Comment

• Hal igra fudbal, definitivno imaju najtanji roster ali bore se, pokusavaju, no uprava je takva kakva je i opstati nece iako bi vrlo vjerovatno mogli bez vecih problema da su samo malo ozbiljniji ljudi koji vode klub. Vec im je receno da nema pojacanja u januaru tako da ispadaju 99%, Filan ce pokusati da ubijedi odbor da dobije nesto za pojacanja, ali tek ce da prica s njima sledece nedelje, opste rasulo klub.
                  sigpic

Comment

• Diomande daje 1+ (4)
                    Mbokani daje 1+ (3.8)
                    Barkli daje 1+ (3.6)
                    Valensija daje 1+ (3)

Sistem 2/4

Malo zeze...
                    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Dobice Hull ovo, Everton je mrtva ekipa.
                      IMG-20190614-192941
                      "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                      Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Ali Everton kad ih podijelis individualno tacno vidis da je ekipa gomila bezveznjaka
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Hemija u timu Evertona je ravna hemiji kad te zovnu na neki nepoznat termin za mali fudbal pa uđeš i ne znaš čak ni ljudi kako se zovu, bar za sad...
                          I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by z0La View Post
                            Hemija u timu Evertona je ravna hemiji kad te zovnu na neki nepoznat termin za mali fudbal pa uđeš i ne znaš čak ni ljudi kako se zovu, bar za sad...
                            Hemija je meni sljedeca...ja sam dosao da se izigram i istrcim,a ne da se borim za pobjedu...takvima uvijek kazes idi ti majstore na stazu za trcanje i trckaraj,a pusti nas da ginemo
                            Last edited by AK47; 30-12-16, 21:22.
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Dobar rez za nas, ostajemo sigurni na 6. mestu.
                              sigpic

Comment

• Kakvi srecnici, mada su i prije bili blizu gola kod stative Kolmena i bloka Miraljasu.

E sve mi je jasno kad je Miraljas lik koji daje sve na terenu.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Comment

Working...
                                X