Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ha ha ha, i ovo tvoje bas originalno

Comment

• Originally posted by SOMI View Post
      Kako bi samo Aleksis legao Klopu... al nisu se kockice poslozile na vrijeme.
      A kako bi tek legao Juventusu sa Dybalom i Higuainom napred i onakvom odbranom.
      Originally posted by maliajnstajn
      Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Znaš kako za razliku od tebe i jeste originalno. Jbg neko je čovek pre svega i ne sipa so na ranu drugim ljudima a neko živi za to da drugi kiksnu pa sladi svoju sujetu .
        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Au brate sta vam je, dosli smo do sujetu na osnovu jednog videa... i to zbog vizuelnih prijatelja... tu sam 2 godine ako si dobio takav utisak onda ok.

Comment

• Free hug ovde. ;)

Svi smo nekad okacili nesto provokativno ovde ali vecina kaci prvenstveno jer je duhovito. Drugo da je okacio u Arsenalovoj temi.
            Svetac je majku mu, valja se napiti. Polako.

Comment

• Ja da sam vama ovakav video okačio o Junajtedu razapeli bi me . Smešno vam je i zanimljivo kada podbadate druge (ne mislim za sve ali ti i par tvojih drugara) a kad Princ nešto nabaci na vaš račun vi odme berzerkujete . Bilo kako bilo podbadaj dok još možeš ovo samo pokazuje ko si i šta si i tebi ide na čast.
              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Može li bar danas na Sv Nikolu bez gluposti i prepucavanja? Može naravno. Hvala!
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• #tripleta
                  sigpic
                  "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                  AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Tobdzija View Post
                    A kako bi tek legao Juventusu sa Dybalom i Higuainom napred i onakvom odbranom.
                    Cenim da bi vise legao Liverpulu, igrao bi u samo spicu napada ispred Kutinja Lalane i Manea. Vrsio bi bolestan presing i vjerovatno pokidao sezonu. Eh pusti snovi...

Comment

• Nije Arsenal neuspješan, oni su već par godina unazad top 3 ekipa koja usput osvoji i FA kup, u LŠ u nokaut fazi stalno. Međutim opet juče pokazuju da nisu vrhunski. Trebali bi raskrstiti sa Vengerom, neće im se desiti što Junajtedu kad je otišao Fergi, on je ostavio istrošenu i prosječnu ekipu uz par dobrih igrača.

Venger je mnogo unaprijedio tim zadnjih godina, ali trebao se penzionisati i ostaviti drugom sad da uspije sa takvim timom, jer on ne može. Vjerovatno vjeruje da može pa nastavlja, ali iste stvari mu se dešavaju svake sezone. To toliko iritira više svakoga a mogu misliti kako se osjećaju navijači Arsenala.
                      Last edited by BorisUnited99; 19-12-16, 14:10.

Comment

• Originally posted by SOMI View Post
                        Cenim da bi vise legao Liverpulu, igrao bi u samo spicu napada ispred Kutinja Lalane i Manea. Vrsio bi bolestan presing i vjerovatno pokidao sezonu. Eh pusti snovi...
                        Slazem vise bi legao Liverpulu nego Juventusu, zbog samog presinga.

Comment

• Originally posted by Lord Gangara View Post
                          Ja da sam vama ovakav video okačio o Junajtedu razapeli bi me . Smešno vam je i zanimljivo kada podbadate druge (ne mislim za sve ali ti i par tvojih drugara) a kad Princ nešto nabaci na vaš račun vi odme berzerkujete . Bilo kako bilo podbadaj dok još možeš ovo samo pokazuje ko si i šta si i tebi ide na čast.
                          Nije ti to za poredjenje, Gangaro. Ja se ne sluzim tim klinackim foricama, nije to moj nivo

Comment

• Ovaj video si trebao da postavis pre 3,4 nedelje dok je Arsenal bio prvi na tabeli, tada bi mozda i bilo smesno, mada nikako nije. A pogotov ne u ovom momentu. Ali dobro posto navijas za Junajted moze ti se sve pa i to.
                            IMG-20190614-192941
                            "A lot of football success is in the mind. You must believe you are the best and then make sure that you are."
                            Shankly-Paisley-Fagan-Dalglish-Benitez-Klopp

Comment

• Ovaj video je izasao juce ako se ne varam, i to je napravljen od navijaca Arsenala, koji idu i gledaju svaku tekmu.

Comment

• I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X