Ha ha ha, i ovo tvoje bas originalno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
Originally posted by SOMI View PostKako bi samo Aleksis legao Klopu... al nisu se kockice poslozile na vrijeme.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Ja da sam vama ovakav video okačio o Junajtedu razapeli bi me . Smešno vam je i zanimljivo kada podbadate druge (ne mislim za sve ali ti i par tvojih drugara) a kad Princ nešto nabaci na vaš račun vi odme berzerkujete . Bilo kako bilo podbadaj dok još možeš ovo samo pokazuje ko si i šta si i tebi ide na čast.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Može li bar danas na Sv Nikolu bez gluposti i prepucavanja? Može naravno. Hvala!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Tobdzija View PostA kako bi tek legao Juventusu sa Dybalom i Higuainom napred i onakvom odbranom.
Comment
-
Nije Arsenal neuspješan, oni su već par godina unazad top 3 ekipa koja usput osvoji i FA kup, u LŠ u nokaut fazi stalno. Međutim opet juče pokazuju da nisu vrhunski. Trebali bi raskrstiti sa Vengerom, neće im se desiti što Junajtedu kad je otišao Fergi, on je ostavio istrošenu i prosječnu ekipu uz par dobrih igrača.
Venger je mnogo unaprijedio tim zadnjih godina, ali trebao se penzionisati i ostaviti drugom sad da uspije sa takvim timom, jer on ne može. Vjerovatno vjeruje da može pa nastavlja, ali iste stvari mu se dešavaju svake sezone. To toliko iritira više svakoga a mogu misliti kako se osjećaju navijači Arsenala.Last edited by BorisUnited99; 19-12-16, 14:10.
Comment
-
-
Originally posted by Lord Gangara View PostJa da sam vama ovakav video okačio o Junajtedu razapeli bi me . Smešno vam je i zanimljivo kada podbadate druge (ne mislim za sve ali ti i par tvojih drugara) a kad Princ nešto nabaci na vaš račun vi odme berzerkujete . Bilo kako bilo podbadaj dok još možeš ovo samo pokazuje ko si i šta si i tebi ide na čast.
Comment
Comment