Originally posted by Abel
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2016/17
Collapse
X
-
5utakmica 5golova?
Sent from my HTC One_M8 dual sim using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 14-12-16, 22:07.
Comment
-
Lallana,Origi...doktori!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by seskfabregas View PostI ja se to mislim...evo ih sad 6od6...meridian, sporting na aparatima
Izvinjenje Junajtedu i njegovim navijačima :onajvinjaksmajlištoganemanatapatalku:Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by Freshman View PostKakva akcija jbt, haos. Origi nastavlja da reseta.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Lallana bog igre!!
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
7 šuteva u okvir gola,hoće li ući jedna,još igrača više imamoKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment