Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2016/17

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odlican United. Iznenadjen sam.

Comment

• Erera je po meni stvarno dobar igrac, ali mi je iritantan sa ovim reakcijama kad sviraju protiv njega.

Comment

• Igra odlično Junajted. Valjda ih neće povući Murinjo u sopstveni šesnaesterac.
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Zna da Totenhem ima dobar prekid zahvaljujući Eriksenu i opet Erera pravi glupost i faulira bez preke potrebe u opasnoj zoni.
          Gnusno mi je gledati Marsijala kako ne igra ništa.

Comment

• Ne baksuziraj Viskovicu!

tt
            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Roho na NZTu
              Originally posted by Vladan
              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
              :vinjaksmajli:

Comment

• Moramo tražiti drugi pogodak u nastavku inače će Felaini sve sjebati.

Comment

• Ubacuj Longa u drugom,da reši ovo
                  Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Miki majstore
                    Originally posted by Dekinjo
                    Šta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3
                    Originally posted by La Jugoslavia
                    Crvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.

Comment

• Originally posted by Scouser View Post
                      Erera je po meni stvarno dobar igrac, ali mi je iritantan sa ovim reakcijama kad sviraju protiv njega.
                      Nominalno se slazem s tim da ono stvarno (po meni, koliko sam video na strimu) nije bio faul.
                      sigpic

Comment

• Inace Roho pokriva celu l stranu, vadi Darmjana nebrojano puta iz blata...
                        sigpic

Comment

• Strašno igra Junajted. Da je Marsijal malo brže reagovao u nekim situacijama, možda bi i više golova bilo za Junajted.
                          sigpic

Comment

• Eto, udje jedna Totnemu i odmah strasno igra Junajted, i to nije ni kraj tekme. Isti fudbal vec mesec i po - dva. Samo sto nije isto kad 90 puta šutiraš kroz šumu ili kad 2 puta na praznoj njivi gadjaš traktor sa 10m. Ništa, sad 1-1 pa opet udri po Murinjčesteru.

Comment

• Originally posted by Samuraj View Post
                              Odlican United. Iznenadjen sam.
                              Svaku utakmicu kod kuće je Junajted odigrao dobro ove sezone, sem poluvremena protiv Sitija u ligi.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                                E za koga navijati ovdje?
                                Naravno za Junajted, nikako za omrazeni Totenhem.
                                Miktarijan pokazao klasu. Bomba pod precku - MOC!
                                Samo tako da nastavi i da dokaze svima kakva je macka. Bice ovo svakako odlican mec, nadam se da Junajted nece prosuti vodjstvo.

Erice, ono za LS i Porto ne treba gledati ko je sve ucestvovao u tom takmicenju, vec treba gledati sa kime je Porto igrao da bi dosao do titule. Nadam se da se secas onog dvomeca Milan - Deportivo, kada su crveno-crni propustili 4-1 iz prve utakmice.... I onda Portu dodje La Korunja u polufinalu i Miladin Dado Prso sa mocnim Didijeom kao trenerom u finalu. Ma daj... Svaka cast svakome. Po meni je ta tvoja prica klasicno skretanje paznje. A i sam sam napisao da je to manje bitno, da se titule racunaju i da je uspeh svakako ogroman.
                                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

Working...
                                X